ΑθλητικάΚαστοριά

Έρχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρόλλερ Σκι στην Καστοριά

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Το 2016 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Με βάση την επιτυχία της πρώτης εβδομάδας, η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού θα εξακολουθήσει να δημιουργεί νέες δραστηριότητες, αξιοποιώντας, παράλληλα, τις ήδη υφιστάμενες επιτυχείς δραστηριότητες.

Το γενικό θέμα της εκστρατείας είναι και πάλι «#BeActive» («να είστε ενεργοί») και θα πρέπει να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Ο Πρόεδρος του Σ.Χ.Ο.Κ. Καστοριάς, κ. Γιώργος Νικητίδης έγραψε στο facebook πως ο Σύλλογος προτίθεται να φιλοξενήσει αγώνες Ρόλλερ-Σκι στην πόλη της Καστοριάς, κάτι το οποίο μας είχε αποκαλύψει βέβαια και σε παλαιότερο θέμα του antennes.gr.

Ο κ. Νικητίδης αναλυτικά έγραψε:
“Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποφάσισε-ανακοίνωσε ότι η χώρα μας θα συμμετέχει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. (και όχι μόνο) στις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και επέλεξε για τις δραστηριότητες αυτές, την εβδομάδα από 24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι στην πρώτη (πιλοτική) αντίστοιχη εβδομάδα οργανώθηκαν 164 αθλητικές δράσεις σε 17 αθλήματα, με συμμετοχή 34.000 ατόμων και 150.000 θεατών σε όλη την χώρα.

Στα πλαίσια του φετινού BeActive ο Σ.Χ.Ο.Καστοριάς σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας προτίθεται να διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρόλλερ Σκι, στην πόλη της Καστοριάς, πλαισιωμένο με παράλληλες αθλητικές εκδηλώσεις και ήδη έχει ξεκινήσει τις σχετικές ενέργειες για την προετοιμασία.”

 

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button