Καστοριά

Κάτι ξεχνούν όσοι δε θέλουν τα φανάρια στη νομαρχία (γράφει ο Δημήτρης Μητσόπουλος)

fanaria

Τα φανάρια στην περιφέρεια ήταν χαλασμένα εδώ και ένα χρόνο. Αρχικά δεν επισκευάστηκαν με το σκεπτικό να κατασκευασθεί κυκλικός κόμβος.

Δηλαδή περιμένανε να χαλάσουν για να κάνουν μελέτη, αν μπορεί να γίνει κυκλικός κόμβος, αφήνοντας κεντρικότατο σημείο στην πόλη χωρίς φανάρια.

Στη συνέχεια και αφού η μελέτη έδειξε πως ο χώρος δεν είναι αρκετός για κυκλικό κόμβο αποφασίστηκε να επισκευασθούν και κάπου στον Απρίλη βγαίνει μια ανακοίνωση πως απαιτείται παρέμβαση από εξειδικευμένο προσωπικό εκτός Καστοριάς.

Αν κρίνω από τον χρόνο που χρειάστηκε για να έρθει το εξειδικευμένο προσωπικό εκτός Καστοριάς να επισκευάσει τα φανάρια, μάλλον πρέπει να ήρθε από άλλον πλανήτη.

Ό,τι και να γράψουμε βέβαια είναι λίγα μπροστά σε αυτά που θα γράφαμε εάν σε αυτό το διάστημα γινόταν κάποιο σοβαρό τροχαίο.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί μπήκαν ξανά τα φανάρια σε λειτουργία, αφού η κανένας δεν έκανε παράπονα, να τους θυμίσω ή να τους γνωστοποιήσω πως τα φανάρια τοποθετήθηκαν στο σημείο μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

 

Δημήτρης Μητσόπουλος

 

περισσότερα
Back to top button