Καστοριά

Πολλά παράπονα από τους εμπόρους που συμμετείχαν στην εμποροπανήγυρη της Μεσοποταμίας 

emporopanigiri mesopotamias

Πολλά τα παράπονα από τους εμπόρους που συμμετείχαν στην Εμποροπανήγυρη της Μεσοποταμίας. Εκτός του ότι δεν υπήρχε αγοραστικό ενδιαφέρον από τους καταναλωτές, μεγάλα ήταν και τα προβλήματα με τις παράγκες που είχαν κατασκευαστεί. Όπως μας ανέφεραν, δεν ήταν σωστά τοποθετημένες οι τέντες με αποτέλεσμα όταν έβρεχε όλα τα νερά να πέφτουν μέσα και πάνω στους πάγκους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν πολλά από τα εμπορεύματα τους. Εκτός αυτού αυτές οι παράγκες ήταν προχειροδουλειά… αφού δεν είχαν σκεφτεί καν να τις ενώσουν την μια με την άλλη από το μπροστινό μέρος και έτσι οι διάδρομοι που περνούσε ο κόσμος ήταν εκτεθειμένοι στη βροχή και στον ήλιο. Αποτέλεσμα, να μην μπορεί να κινηθεί κόσμος ούτε τις ώρες που είχε πολύ ήλιο ούτε και φυσικά τις ώρες που έβρεχε.
Όλα αυτά μαζί και με την οικονομική κατάσταση του κόσμου συνέβαλε στο να μην δουλέψουν οι έμποροι και πολύ από αυτούς να μην βγάλουν ούτε τα έξοδα τους.

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους εμπόρους” δεν θα ξανά κάνουμε το λάθος να έρθουμε σε αυτό το πανηγύρι”.

Κάλο θα είναι οι υπεύθυνοι του πανηγυριού την επόμενη φόρα να το μελετήσουν λίγο καλύτερα και να μην κάνουν προχειροδουλειές

tragikogreece.blogspot.com

 

 

περισσότερα
Back to top button