ΕλλάδαΚαστοριά

Ο Γιώργος Σαρρής ετοιμάζει έναν εντυπωσιακό πολυχώρο στη Μύκονο που θα απογειώσει τη δουλειά του

 

13607879_1051918191524495_1726482340_n

 

Mια μεγάλη  επένδυση που αναμένεται να αλλάξει ριζικά  την εικόνα των celebrities της Μυκόνου από την κορυφή έως τα νύχια, ετοιμάζει ο Πατρινός επιχειρηματίας Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, ιδιοκτήτης του Patra News, σε συνεργασία με έναν εκ των κορυφαίων hair stylist στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τον Καστοριανό Γιώργο Σαρρή.

Πρόκειται για έναν elegant πολυχώρο στην καρδιά του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της χώρας και ενός εκ των πλέον περιζήτητων προορισμών του κόσμου, ο οποίος θα απογειώσει τη δουλειά του γνωστού και ως «συλλέκτη τίτλων» κομμωτή που  φιγουράρει στο top 10 των πιο γνωστών και ταλαντούχων μάγων της κομμωτικής παγκοσμίως και θα διευρύνει ακόμη περισσότερο το πεδίο δράσης του ομίλου με επικεφαλής τους κκ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο και Θανάση Οικονόμου.

Μιλώντας στο patranews, ο Γιώργος Σαρρής δήλωσε ενθουσιασμένος από αυτό το νέο εγχείρημα και μας εξήγησε ότι πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος θα εκτείνεται σε πολλά.., τετραγωνικά και θα αρχίσει να στήνεται το φθινόπωρο, για να είναι έτοιμος να υποδεχθεί την high society  της Μυκόνου από την επόμενη χρονιά και από την αρχή της σεζόν.

Στον χώρο αυτό πέρα από τα προφανή της κομμωτικής υψηλού επιπέδου, οι πελάτες θα μπορούν να έχουν μια πλήρη περιποίηση από νύχια εως spa, φυσικό lifting, καθαρισμό, μακιγιάζ, αποτρίχωση κ.α., ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται «ψαγμένα» αξεσουάρ, μπλουζάκια, γυαλιά ηλίου και προϊόντα περιποίησης με υψηλά ποιοτικά standards.

Ο Γεώργιος Σαρρής γεννήθηκε στην Καστοριά το 1979.

Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά τελικά τον κέρδισε το επάγγελμα της κομμωτικής τέχνης.

Από το 2005 έως και σήμερα διατηρεί 3 κομμωτήρια.

Οι σπουδές του στην κομμωτική είναι άπειρες. Έχει αποφοιτήσει από τη μεγαλύτερη ακαδημία στον κόσμο TONY and GUY στο Λονδίνο. Επίσης από τις ακαδημίες PATRIC CAMERON στο Λονδίνο και ALAIN DIVERT στο Παρίσι, είναι ειδικός στην τεχνική περιποίησης τριχωτού KERASTASE στην Αθήνα, κάτοχος πτυχίου κομμωτή Α΄

Έχει κατακτήσει πάνω από 50 κύπελλα σε πανελλήνια πρωταθλήματα και έχει στεφτεί 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την 3η και 2η θέση αντίστοιχα καθώς και 3 φορές πανευρωπαϊκός πρωταθλητής με τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Μονοπωλεί την 1η θέση στα Βαλκάνια τα τελευταία 9 χρόνια, ενώ στην Ελλάδα τα τελευταία 15, έχει τιμηθεί με την ύψιστη διάκριση από την UNESCO για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχιας

Έχει παρακολουθήσει πάνω από 900 σεμινάρια κομμωτικής τέχνης για όλες τις υπηρεσίες των μαλλιών με νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα.

Συμμετέχει στην εθνική ομάδα κομμωτικής όπου έχει τιμηθεί πολλές φορές και ανήκει στην παγκόσμια ομάδα της TAFT για την επιλογή και την δημιουργία των χτενισμάτων για την EUROVISION.

Έχει φιλοξενηθεί εκατοντάδες φορές σε ελληνικά και ξένα περιοδικά μόδας καθώς και στην τηλεόραση. Συμμετέχει κάθε χρόνο στο fashion week με τις μοναδικές του δημιουργίες. Κάθε χρόνο δημιουργεί την δική του collection μόδας για τα μαλλιά και συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα event σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

patranews.gr

περισσότερα
Back to top button