ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκινάει σήμερα το “3ο Mediterranean Culture Festival” με ελεύθερη είσοδο (βίντεο)

00P1170129

Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 ανοίγει τις πύλες του το 3ο Mediterranean Culture Festival in Kastoria, στον αύλειο χώρο του πρώην 1ου Γυμνασίου Καστοριάς (Παναγία Κουμπελίδικη).

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στη συνέντευξη τύπου:

https://www.youtube.com/watch?v=e0W2uwX42RA

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Τσαρσί σας παρουσιάζει την 1η ημέρα του 3ου Mediterranean Culture Festival, που θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο, του πρώην 1ου Γυμνασίου Καστοριάς (Παναγία Κουμπελίδικη).

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 θα συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα (σειρά εμφάνισης) :
LOS ALAMOS – COUNTRY & CLASSIC ROCK

Οι Los Alamos δημιουργήθηκαν ως σχήμα το 2012 οι μουσικοί και δημιουργοί του έχουν περισσότερα από 30 χρόνια μουσική ιστορία, τα ακούσματα του σχήματος είναι Country και Classic Rock που άφησαν εποχή.

Τα μέλη :
– Φωνή/Κιθάρα – Γιάννης Παπάζογλου (ΤΖΑΝΟΣ)
– Μπάσο – Κωνσταντίνος Παντάδης
– Ντραμς – Νίκος Κοτρώτσιος

SCARLET – ΧΑΡΙΤΙΝΗ – ΜΠΑΜΠΗΣ – POP & ROCK

Ο ήχος της μπάντας χαρακτηρίζεται από τη μελωδική φωνή της Χαριτίνης που σε συνδυασμό με τα φωνητικά του Μπάμπη, δίνουν ένα ακουστικό αποτέλεσμα ιδιαιτέρως απολαυστικό, ειδικά για τους λάτρεις της ροκ μουσικής.

SNOW CROW – ALTERNATIVE PROGRESSIVE

Οι Snow Crow είναι μία τετραμελής Alternative/Progressive μπάντα από την Καστοριά, που δημιουργήθηκε το 2014. Αποτελείται κυρίως από μέλη των Scars Of Tears και ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από μελωδικές γραμμές στα φωνητικά του Μπάμπη Στεφανίδη, τα brutal φωνητικά και το groovy μπάσο του Θανάση Σαλαγιάννη, τα μελωδικά κιθαριστικά riffs του Αντώνη Ζηκίδη και το τεχνικό και στακάτο Drumming του Χρήστου Πολύζου.

Οι Snow Crow ολοκλήρωσαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2015 και στα live τους παρουσιάζουν την πρώτη τους δουλειά δίνοντας ένα μελωδικό και τεχνικό ακουστικό αποτέλεσμα άκρως απολαυστικό, ειδικά για τους λάτρεις της ροκ και μέταλ μουσικής. Τα κομμάτια τους έχουν κριθεί σαν μια μίξη δυναμικών κομματιών που παρουσιάζονται με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο που ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα του συναυλιακού χώρου από τον οποίο φιλοξενούνται.

Οι Snow Crow κατά περιόδους εμφανίζονται και unplugged.

Μέλη Snow Crow:
– Φωνή – κιθάρα: Μπάμπης Στεφανίδης
– Κιθάρα (Φωνητικά): Αντώνης Ζηκίδης
– Μπάσο (Φωνητικά): Θανάσης Σαλαγιάννης
– Drums: Χρήστος Πολύζος

ΚΟΜΗΣ Χ – HIP XOP

Ο Κόμης Χ, στο 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016.

Ο Κόμης Χ, κατά κόσμον, Λευτέρης Παναγιωτίδης, γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Καστοριά.

Με την μουσική ξεκίνησε να ασχολείται στα 15 του χρόνια και τη τελευταία δεκαετία αποτελεί ενεργό μέλος πολλών hip hop σχημάτων της Θεσσαλονίκης όπως 031 , Χαοτική Φαμίλια και Χάος εν Τάξη. Αρχικά ως φίλος του και στη συνέχεια και ως μουσικός παραγωγός, τον βοήθησε να κάνει τις ρίμες του μουσική ο Δημήτρης Μπέλτσος, γνωστός ως Diveno. H πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μια ζωή με μουσική», που περιέχει 16 τραγούδια γεννημένα από τη μεγάλη του αγάπη για το hip hop, δεν έφτασε στα δισκοπωλεία αλλά κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι ανάμεσα στους φίλους του και όσους είχαν την επιθυμία να τον γνωρίσουν.

Το δεύτερο ολοκληρωμένο album του κυκλοφορεί το 2006 και πάλι με τον Diveno στη μουσική παραγωγή κι αυτή τη φορά βρίσκει τη θέση του στα επίσημα δισκοπωλεία. Εταιρία παραγωγής η Smile Production και τίτλος μια ευχή από όλους τους φίλους του: «Καλή Συνέχεια».

Το 2007 παίρνει μέρος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και κερδίζει τη πρώτη θέση.

Το 2008 κυκλοφορεί την τρίτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χάος Εν Τάξει».

Εμφανίζεται στο πρώτο hip hop festival στην Αθήνα και στα Mad Video Music Awards 2009 όπου με τους Professional Sinnerz τραγούδησαν με τον Νίνο.

SOUZA BANDA – PUNK ROCK

To group αποτελείται από 5 μέλη και έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2015. Η μουσική που παίζουν είναι δική τους.
Ήδη στα σκαριά είναι η δημιουργία του πρώτου δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Μέλη της SOUZA BANDA :
– Ντραμς – Χρήστος Μαλεγκάνος
– Φωνή/Κιθάρα – Ανδρέας Στεργίου
– Μπάσο – Βασίλης Σιούτκας
– Φωνή/Κιθάρα – Τζούλιο Χότζα
Έκτακτη συμμετοχή
– Σαξόφωνο – Μπίλης Μαλεγκάνος

 

 

περισσότερα
Back to top button