Καστοριά

Δροσιστικές βουτιές στην Πλαταριά με τον σύλλογο «ΤΣΑΡΣΙ»! (φωτογραφίες)

5432

Ο Δημήτρης Νατσούλης συμμετείχε στην χθεσινή μονοήμερη εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΤΣΑΡΣΙ” και μεταφέρει το κλίμα, αλλά και όλα όσα έγιναν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κυριακή και πρωινό ξύπνημα είναι δύο πράγματα τελείως ασύμβατα…Όχι όμως όταν πρόκειται να πραγματοποιηθούν όμορφες εκδηλώσεις, σαν και αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΤΣΑΡΣΙ”, ο οποίος διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Πρώτη Καλοκαιρινή Μονοήμερη Εκδρομή σε ένα από από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά της Θεσπρωτίας, την Πλαταριά.

 

Το ραντεβού είχε δοθεί πουρνό-πουρνό. Οι άνθρωποι του Συλλόγου εκεί από το χάραμα περιμένοντας τους συμμετέχοντες ώστε να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα της ημέρας.
Η αναχώρηση έγινε με μία μικρή καθυστέρηση, χωρίς αυτό όμως να επηρεάσει αρνητικά κανέναν συμμετέχοντα. Στο λεωφορείο δεν έπεφτε καρφίτσα  και έτσι πήραμε τον δρόμο για τον προορισμό μας. Τρεις ώρες ταξιδιού και το κλίμα ήταν ήδη πολύ θερμό μέσα από το λεωφορείο. Πλάκες, πειράγματα, συζητήσεις και οι άνθρωποι του “ΤΣΑΡΣΙ” εκεί, πάντα διαθέσιμοι για ότι χρειαζόταν ο καθένας.

 

Μπορεί ο καιρός να ήταν άστατος με κατά τόπους βροχές, ωστόσο σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι στάθηκε σύμμαχος στην εκδρομή, καθώς στην Πλαταριά τα θερμόμετρα ήταν στο…κόκκινο. Σε αντίθεση, βέβαια, με την θάλασσα, η οποία ήταν…παγάκι!

 

Η τοποθεσία μαγική

 

Επίγειο Παράδεισο” χαρακτήρισε ένας φίλος το μέρος και με αυτή την άποψη συμφώνησαν αρκετοί.

Η πρώτη βουτιά για το 2016 ήταν για πολλούς γεγονός!

Και τι βουτιά…Τα παγωμένα νερά της Πλαταριάς αρκούσαν για να σε “τσιτώσουν” και να αποβάλουν από πάνω σου κάθε είδος κούρασης. Η θάλασσα ήταν κάτι παραπάνω από κρύα, αυτός όμως δεν στάθηκε εμπόδιο σε κανέναν για να πάρει την ανάσα…δροσιάς που τόσο χρειαζόμασταν.

Κατά την επιστροφή όλοι οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το 3ο Mediterranean Culture Festival in Kastoria το οποίο θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 1 Ιουλίου , ενώ διενεργήσαμε και ένα γκάλοπ εντός του λεωφορείου, για το κατά πόσο έμεινε ο καθένας ξεχωριστά ευχαριστημένος από την εκδρομή. Τα αποτελέσματα δεν χρειάζεται καν να τα δημοσιεύσουμε.

 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Τσαρσί”, όχι από εμένα προσωπικά…Το ΜΠΡΑΒΟ και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το έλαβαν από όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες και αυτό λέει πολλά…
Οτιδήποτε άλλο νομίζω πως είναι περιττό. Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες!

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button