Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Άργος Ορεστικο: Σήμερα διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

dianomitrofimon

Δήμος Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού – Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης  ‘κανένας μόνος στην κρίση’

Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) , θα διανείμει  είδη βασικής υλικής συνδρομής ( ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ) για όλους του ωφελούμενους  και γάλα εβαπορέ για τους ωφελούμενους με παιδιά ηλικίας 2 έως 3 ετών, σήμερα  Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, από τις 09:00 π.μ.  έως τις 13.00 μμ., στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (περιοχή ΔΗΝΑΚ).

Επίσης  όσοι από τους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ  δεν έχουν παραλάβει τις προηγούμενες διανομές, εκτός των νωπών προϊόντων ,θα μπορούν να κάνουν την παραλαβή τους σήμερα Παρασκευή 09:00 π.μ έως 13:00 μ.μ.

Οι Δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής στο πρόγραμμα..

 

Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης  ‘κανένας μόνος στην κρίση’

Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 84 ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/6/2016 ΩΡΕΣ 11.00 13.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

«Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Δικαιώματα του Παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», ως εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ταμείου  Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), με επικεφαλής εταίρο την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, συνεχίζει την διάθεση προϊόντων (κοτόπουλο και γάλα εβαπορέ) σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι επωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα των ειδών που τους αναλογεί, με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Ιουνίου 2016,

από τις 10.00 π.μ έως τις 14.00μμ, στα γραφεία-αποθήκες του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στη Λ. Γουναράδων, περιοχή Χλόη – Καστοριάς (δίπλα στο ΚΕΚ Πολύτροπον).

 

 

Διανομή κοτόπουλων από την Π.Ε. Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ως εταίρος της Κοινωνικής σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα διανείμει κοτόπουλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α. τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α. ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους Ορεστικού (κτήριο που στεγάζει τη Βιβλιοθήκη και το Ωδείο) κατά τις ώρες 10 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι.

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button