• Επικοινωνία

m.Φούιτ.gr

  • Πρωτοσέλιδο
  • Καστοριά
  • Δυτική Μακεδονία

    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Ο ΠΑΟΚτζής από Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!

        Ο ΠΑΟΚτζής από την Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Καστοριά

      Χάντμπολ – Β΄Εθνική: Η Καστοριά υποδέχεται τα Ιωάννινα

        ΑΟΑ Καστοριάς – ΑΟ Ιωαννίνων...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Ελλάδα, Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις

      Τέσσερις Καστοριανούς αθλητές βράβευσε η Κωπηλατική Ομοσπονδία

      Τέσσερις Καστοριανούς κωπηλάτες που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις βράβευσε χθες η ΕΚΟΦΝΣ σε μια λαμπρή τελετή. Πρόκειται για τους...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Τέλος από τον Παναργειακό ο προπονητής Νίκος Τσακάλης

      Σε συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού με τον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Νικόλαο αποφασίστηκε η...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Καστοριά

      Βράβευση της Θ. Εμμανουηλίδου από την Κωπηλατική Ομοσπονδία (φωτο)

      Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε χθες τους...
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, ζελέ και φράουλες

by user / Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 / Published in Ελλάδα

krema_fraoules_880fa850c18d461e5fe95cdd448bb854Υλικά συνταγής

  • 400 γρ. φράουλες
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 φακελάκι ζελέ φράουλας
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • λίγη βανίλια (εσάνς ή σκόνη)
  • λίγη ζάχαρη για το πασπάλισμα

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ετοιμάζετε το ζελέ φράουλας βάζοντας ½ φλιτζάνι λιγότερο νερό από όσο υποδεικνύει η συσκευασία και το αφήνετε να κρυώσει χωρίς να σφίξει.
  2. Καθαρίζετε τις φράουλες, τις πλένετε, τις στραγγίζετε και κρατάτε μερικές ολόκληρες για τη διακόσμηση. Κόβετε τις υπόλοιπες σε κομμάτια.
  3. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα. Χτυπάτε ελαφρά το γιαούρτι με πιρούνι και το ανακατεύετε πολύ καλά με τη σαντιγί και το ζελέ. Αφήνετε για λίγο το μείγμα στο ψυγείο.
  4. Μοιράζετε σε 6 ατομικές φόρμες τις φράουλες και τις περιχύνετε με το μείγμα που ετοιμάσατε. Αφήνετε τις μπαβαρουά στο ψυγείο αρκετές ώρες για να σφίξουν. Τις ξεφορμάρετε βυθίζοντας για ελάχιστα δευτερόλεπτα τα φορμάκια σε καυτό νερό και τα αναποδογυρίζετε σε πιατάκια.
  5. Γαρνίρετε με τις φράουλες που κρατήσατε για τη διακόσμηση, πασπαλισμένες με λίγη ζάχαρη.

icookgreek.com

  • Tweet
Tagged under: ΣΥΝΤΑΓΗ

About user

What you can read next

Αγρινιώτης μετέτρεψε αυτόν τον παλιό Σκαραβαίο σε κάτι εντυπωσιακό! (εικονες)
15 χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να πάρετε ιδέες
Δήλωση στήριξης της ΕΠΣ Καστοριάς: “Ως πότε το παρακράτος θα δρα ανενόχλητο;”

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP