ΕλλάδαΚαστοριά

O γάμος του Μουζενίδη έγραψε ιστορία στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες – βίντεο)

18-6-2016-boris-332

Παρουσία του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου ο ομογενής επιχειρηματίας, Μπόρις Μουζενίδης πάντρεψε τον γιο του Γιάννη με την εκλεκτή της καρδίας του Χριστίνα το Σάββατο στον Μητροπολιτικό Ναό Γρηγορίου Παλαμά.

Στη συνέχεια έγιναν τα βαπτίσια του μικρού Μπόρις!  Το παρών έδωσαν  η  Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης  και άλλα μέλη της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

Στη συνέχεια ακλούθησε γλέντι μέχρι πρωίας όπου οι πάνω από χίλιοι προσκεκλημένοι του ζευγαριού το απόλαυσαν δέοντος  στο ιδικά διαμορφωμένο χώρο της  “Waterland” την παράσταση έκλεψε ο Αντώνης Ρέμος, εντυπωσιακά ήταν τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα αλλά και οι καλλιτέχνες από τη Ουκρανία.

Ο Μπόρις Μουζενίδης, ο αυτοκράτορας του εισερχόμενου τουρισμού από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είναι ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, με εταιρία (cargo),  διατηρεί αλυσίδα ξενοδοχείων στη Χαλκιδική, έχει εταιρία παραγωγής κρασιού, είναι μερικές από τις επιχειρήσεις του,  πάντα όμως φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ!!!

Είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να υπερκαλύψει και τις κρατικές αδυναμίες, σε μια αγορά, όπως είναι η ρωσική.

Το PRESS724 ήταν εκεί και σας παραθέτει τις σχετικές φωτογραφίες! Να ευχηθούμε να ζήσετε, να είστε αγαπημένοι και γεμάτοι υγεία ώστε να απολαμβάνετε την ευτυχία που σας δίνει ο μικρός Μπόρις!

 

18-6-2016-boris-20718-6-2016-boris-190

18-6-2016-boris-347

Δείτε όλη τη σειρά των φωτογραφιών στο press724.gr

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button