Ελλάδα

Euro2016: Ματς φωτιά στους «τελικούς»« Σλοβακία-Αγγλία και Ουαλία-Ρωσία

ImageHandlerΌλοι θέλουν τη νίκη στις 22:00 – Άλλοι για την πρωτιά (Αγγλία), άλλοι για την πρόκριση (Σλοβακία, Ουαλία) και άλλοι για να έχουν ελπίδες (Ρωσία)

«Φωτιά» είναι η τελευταία αγωνιστική του Β΄ Ομίλου του Euro2016 αφού και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

Η πρωτοπόρος Αγγλία θέλει τη νίκη κόντρα στη Σλοβακία προκειμένου να τερματίσει πρώτη στον όμιλο καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16».

Και οι Σλοβάκοι όμως θέλουν το «τρίποντο» γιατί μόνο έτσι δεν θα πρέπει να έχουν το αυτί τους στον αγώνα Ουαλία-Ρωσία προκειμένου να δουν αν θα είναι αυτοί που θα πάνε μαζί με τους Άγγλους στην επόμενη φάση.

Στο στάδιο Geoffroy-Guichard η Ουαλία παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Ρωσία, με βασικό στόχο τη νίκη, καθώς γνωρίζει ότι και με ισοπαλία μπορεί υπό προϋποθέσεις να βρεθεί στους «16».

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους αν και ουραγοί στον όμιλο έχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση αλλά θα πρέπει σίγουρα να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Ουαλούς γεγονός που προμηνύει ένα ματς-φωτιά.

protothema.gr

περισσότερα
Back to top button