ΚαστοριάΝεστόριο

Νεστόριο: Ενδιαφέρον Σαββίδη για τη ΔΕΡΑΣΕΝ (ρεπορτάζ)

564343

«Είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει» δήλωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου, κ. Γκέτσιος στον Antennes FM

Υπάρχει ζωή στη ΔΕΡΑΣΕΝ! Μόνο χαμόγελα μπορεί να σκορπίσει η είδηση που βγήκε στον αέρα από την συχνότητα του Antennes FM σήμερα το πρωί. Ο κ. Γκέτσιος, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Χρήστου Νατσούλη αποκάλυψε ότι η ΔΕΡΑΣΕΝ μετά από 20 και πλέον χρόνια βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρουν «μπρος» οι μηχανές της και επιτέλους να λειτουργήσει!

«Είναι καλύτερο να χαλάσουν τα μηχανήματα από την χρήση, παρά από την αχρησία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκέτσιος.

Επίσης ο Δήμαρχος Νεστορίου τόνισε ότι εάν δεν βρεθεί άμεσα άκρη με τις υπηρεσίες, τότε την λύση θα δώσουν τα Δικαστήρια!

 

Ποιος είναι όμως ο ενδιαφερόμενος;
Ο λόγος γίνεται για τον κ. Λάζαρο Σαββίδη, ο οποίος ίσως να είναι ο εκλεκτός που ψάχναμε τόσα χρόνια για την επιχείρηση με τον κ. Γκέτσιο να δηλώνει ότι το ενδιαφέρον του είναι εντονότατο!

Βέβαια, ο κ. Σαββίδης έχει θέσει ως όρο να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες που έχει η εταιρία με το Κράτος.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί υπάρχει κωλυσιεργία. Πρόκειται να ανοίξουν θέσεις εργασίας. Το θέμα πρέπει να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να αρχίσει την λειτουργία της η ΔΕΡΑΣΕΝ» τόνισαν τόσο ο κ. Γκέτσιος, αλλά και ο κ. Σαββίδης.

Ο κ. Σαββίδης μιλώντας επίσης στον Antennes FM, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο ανέφερε ότι είναι πρόθυμος να αναλάβει την επιχείρηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι κρίμα αυτή η επένδυση να ερημώνει.

«Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις μία τέτοια επένδυση να ερημώνει. Έτσι, έκανα μία πρόταση σε συνεργασία με τον Δήμο Νεστορίου, αλλά και το Υπουργείο Άμυνας ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί ένα μέρος παραγγελιών από το Υπουργείο.

Από εκεί και πέρα εγώ θα αναλάβω τις υπόλοιπες συνεργασίες και την υπόλοιπη παραγωγή. Δεν θέλω να πω μεγάλα πράγματα, αντιλαμβάνεστε ότι για όλους οι εποχές είναι δύσκολες.

Υπάρχουν εκκρεμότητες της ΔΕΡΑΣΕΝ με το Κράτος, ωστόσο πιστεύω ότι η επιχείρηση θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει με το προσωπικό που είχε εκπαιδευτεί για την δουλειά. Θέλουμε οι κωλυσιεργίες να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα!» δήλωσε κλείνοντας ο κ. Σαββίδης.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Νατσούλης

 

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button