ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Πολλά τα νέα της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς (αναλυτικό ρεπορτάζ)

volleyakadimiapetosfairisis

Σε καμπ στο εξωτερικό οι αθλήτριες της Ακαδημίας – Στο Παγκόσμιο Τουρνουά το Σάββατο – Μια ομάδα με δικές της δυνάμεις

 

 Στο εξωτερικό θα μεταβούν 16 αθλήτριες της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς για να λάβουν μέρος σε δεκαήμερο ευρωπαϊκό προπονητικό καμπ στη Σερβία. Οι γονείς των αθλητριών του σωματείου πρόκειται να στηρίξουν, έμπρακτα, την συγκεκριμένη προσπάθεια του σωματείου με την ευχή να αποκτήσουν οι νεαρές παίκτριες πλούσιες εμπειρίες από τη διοργάνωση.

 

Το Σάββατο στο Παγκόσμιο Τουρνουά World League

Το σωματείο θα μεταβεί σύσσωμο το Σάββατο 18/9 το απόγευμα στη Λευκόβρυση Κοζάνης όπου οι αθλήτριες θα παρακολουθήσουν δύο αγώνες του Παγκόσμιου Τουρνουά World League Βόλεϊ.  Στις 18:00 Κινεζική Ταϊπέι- Πουέρτο Ρίκο και στις 21.00 Καζακστάν- Ελλάδα

volley

Μια υπέροχη σεζόν για την Ακαδημία – Σπουδαίες επιτυχίες για τις αγωνιστικές ομάδες

Εξαιρετικές ήταν οι πορείες των τριών αγωνιστικών ομάδων τη σεζό 2015-16! Συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του κατέκτησε, φέτος, την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα Κορασίδων την 4η θέση στον… μαραθώνιο της Ε.Σ.Π.Ε.Μ, ενώ το τμήμα Κορασίδων τη 2η θέση στον αντίστοιχο θεσμό της ίδιας Ένωσης. Επίσης, πολύ ευχάριστο γεγονός είναι η πλειάδα παικτριών που συμμετέχει, διαχρονικά, στα προ-αγωνιστικά τμήματα του ιστορικού σωματείου, τα οποία κοσμούν με τον δικό τους, ξεχωριστό, τρόπο το καστοριανό σωματείο.

 

Συμμετοχή σε σειρά τουρνουά Μίνι βόλεϊ

Σε μια σειρά φιλικών τουρνουά Μίνι βόλεϊ συμμετείχε, πρόσφατα, η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς! Τα συγκροτήματα Μίνι του μακεδονικού σωματείου έδωσαν, προ ημερών, το παρών στα τουρνουά Μίνι βόλεϊ τα οποία έλαβαν χώρα στην πόλη των Γρεβενών, της Σκύδρας, του Αμύνταιου και της Καστοριάς, ξεδιπλώνοντας τις άφθονες δυνατότητες τους.

volley

Μια ομάδα με δικές της δυνάμεις

Την τακτική της επάνδρωσης του ρόστερ της γυναικείας ομάδας με γηγενείς βολεϊμπολίστριας έχουν, ήδη, ακολουθήσει τα οργανωτικά στελέχη της Ακαδημίας Καστοριάς, αυτό το χρονικό διάστημα! Οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν αποφασίσει να δώσουν τις απαραίτητες ευκαιρίες στις γηγενείς αθλήτριες, οι οποίες προέρχονται από τα… σπλάχνα του συλλόγου και όχι να προβούν σε μια σειρά μεταγραφικών κινήσεων, προκειμένου να ενισχυθεί το γυναικείο τμήμα, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Εμπόδιο το πρόβλημα της στέγης

Το σωματείο αντιμετωπίζει τα τελευταία έτη πρόβλημα στέγης. Τα τμήματα βόλεϊ του συγκεκριμένου σωματείου συστεγάζονται στο Κλειστό της πόλης μαζί με τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Καστοριάς, όπως και μαζί με τις ομάδες χειροσφαίρισης του ΑΟΑ Καστοριάς, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει στην Ακαδημία Καστοριάς να γυμνάζεται αρκετές ώρες στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ η ακαδημία αγοριών προπονείται στο κλειστό των Μανιάκων

 

Με πληροφορίες από volley24.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button