ΑθλητικάΕλλάδα

Χαμός τη νύχτα στον ΣΚΑΙ! Εισαγγελέας έψαχνε να συλλάβει live δημοσιογράφο που κρυβόταν στις εγκαταστάσεις (βίντεο)

thomkdimosΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά τα μεσάνυχτα και μεταδόθηκαν live από τις κάμερες, στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής στο Παλαιό Φάληρο. Στις 00.20′ η αντιεισαγγελέας βάρδιας κ Γκαμηλιέρη, με ισχυρή δύναμη της Ασφάλειας, μετέβη στις εγκαταστάσεις, με ένταλμα σύλληψης κατά του δημοσιογράφου-παραγωγού Κυριάκου Θωμαίδη. Την ώρα εκείνη το κανάλι μετέδιδε την εκπομπή Δίκη της Δευτέρας, με παρουσιαστή τον Κ Θωμαίδη.

Στην εκπομπή συμμετείχε ο επανεμφανισθείς μετά από χρόνια, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Νωρίτερα άνδρες της ασφάλειας που βρίσκονταν έξω απο τις εγκαταστάσεις του Σκαϊ πλησίασαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του και του είπαν πως σκοπεύουν να τον συλλάβουν, με τον ίδιο να απαντά πως περιμένει ένταλμα.

Στη συνέχεια μπήκε στο κτίριο του Σκαϊ. Όταν έφθασε η αντιεισαγγελέας με το ένταλμα, ο Θωμαίδης είχε εξαφανιστεί καπου μέσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις, η μετάδοση της εκπομπής διεκόπη, αλλά παρά την έρευνα των Αρχών ο δημοσιογράφος δεν βρεθηκε.

Τελικά οι αστυνομικοί και αντεισαγγελέας υπηρεσίας αποχώρησαν από τον σταθμό λίγο μετά τις 2:30 χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δημοσιογράφο.Είχε προηγηθεί μήνυση η οποία είχε κατατεθεί εις βάρος του για το περιεχόμενο της (μαγνητοσκοπημένης) εκπομπής «Δίκη στον Σκαι» από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι λοιπόν, λίγα λεπτά πριν από τις δυο τα ξημερώματα οι τηλεθεατές του σταθμού είχαν την ευκαιρία να δουν αστυνομικούς παρουσία εισαγγελικού λειτουργού (της κα Γκαμηλιέρη) να μπαίνουν στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου για να ικανοποιήσουν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί. O σταθμός επέλεξε να καταγράφει καρέ καρέ την επιχείρηση για να διακόψει λίγη ώρα αργότερα ύστερα από παρότρυνση του Σπανολιού.

thefaq.gr

περισσότερα
Back to top button