ΑθλητικάΚαστοριά

ΝΟΚ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα καλοκαιρινά μαθήματα στην ακαδημία κωπηλασίας

kopilasia

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στην ακαδημία κωπηλασίας,Τα καλοκαιρινά μαθήματα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για παιδιά ηλικίας από 10 μέχρι 14 χρονών, έχουν καθιερωθεί πλέον αφού πραγματοποιούνται τα τελευταία 50 χρόνια.

Προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για χαρά και διασκέδαση. Το προσωπικό αποτελείται από εκπαιδευμένους προπονητές με γνώσεις στο άθλημα της κωπηλασίας. Τα παιδιά συνοδεύονται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο σωματείο.
«Πολλοί είναι οι λόγοι που πρέπει ν’ ασχοληθεί ένα παιδί με το άθλημα μας. Ο πρώτος είναι ότι έχει άμεση σχέση με τον υγρό στίβο και ως γνωστόν στον υγρό στίβο γίνετε η καλύτερη μορφή γυμναστικής για όλες τις ηλικίες. Τα αθλήματα στο νερό είναι ένα παιχνίδι πολύ ευχάριστο και δίνει χαρά στα παιδιά και σ’ εμάς τους μεγαλύτερους. Δεν υπάρχει μικρό παιδί που να μην ζητάει να παίξει με το νερό όταν είναι στη θάλασσα!

Η κωπηλασία πιστεύω είναι ο τέλειος συνδυασμός άθλησης και διασκέδασης. Γενικότερα τα παιδιά πρέπει να στραφούν στον αθλητισμό γιατί διαπλάθει σώμα και πνεύμα. Μάλιστα η κωπηλασία επειδή είναι ομαδικό άθλημα μαθαίνει στο παιδί πως να λειτουργεί αρμονικά μέσα σ’ ένα σύνολο. Μαθαίνεις να συνεργάζεσαι για το καλό της ομάδας και να πειθαρχείς».
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το τμήμα κωπηλασίας

6945396149 (κ. Νίκος)

6974757639{κ Χριστίνα}

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button