Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 14χρονος – Τι είπε για το μοιραίο βράδυ

– Δε θα μπορεί να επιστρέψει στο χωριό Γέφυρα
– Θα πρέπει να παρακολουθήσει ειδικό ψυχολογικό πρόγραμμα
– Θέλουν να φύγουν από τη Γέφυρα οι συγγενείς του
– Μίλησε ξανά για διαφωνίες με τον Τάσο και περιέγραψε το περιστατικό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι τον συμμαθητή του στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
Ο 14χρονος θα πρέπει να παρακολουθήσει ειδικό ψυχολογικό πρόγραμμα, ενώ του απαγορεύτηκε η μετάβαση και η παραμονή στη Γέφυρα.

Επί δυόμιση ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο 14χρονος. Επέμεινε στην αρχική του θέση πως είχαν συχνές διαφωνίες και καυγάδες με τον Τάσο. Σε φορτισμένο κλίμα περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Μάλιστα κάποια στιγμή ζήτησε μια μικρή διακοπή. Στην κατάθεσή του μίλησε ξανά για μπούλιγκ, έτσι δικαιολόγησε την ενέργειά του.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η βιαιότητα του εγκλήματος καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προηγήθηκε τον θανατηφόρων χτυπημάτων με μαχαίρι στο λαιμό μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δύο παιδιών, ενώ ο 14χρονος Τάσος έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τον αυχένα, ενώ σύμφωνα με την ίδια έρευνα ο 14χρονος προσπάθησε να τον στραγγαλίσει.Στο χωριό, κανείς ακόμη δεν έχει συνέλθει από το πρωτοφανές περιστατικό. Το κλίμα είναι βαρύ. Λέγεται μάλιστα ότι οι συγγενείς του 14χρονου δράστη έχουν εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσουν σε άλλη περιοχή.

 

newsit.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button