Καστοριά

Τι έκανε ο ιδιοκτήτης της Virgin όταν έπιασε έναν υπάλληλό του να… κοιμάται;

ImageHandler

Το σοκ της ζωής του βίωσε ένας υπάλληλος της Virgin, όταν ξύπνησε από έναν υπνάκο που έπαιρνε στον καναπέ των γραφείων της αεροπορικής εταιρείας στο Σίδνεϊ, για να αντικρίσει τον μεγιστάνα ιδρυτή της, Richard Branson.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο αεροσυνοδός βρισκόταν μεταξύ πτήσεων και είχε καταφύγει στα γραφεία της εταιρείας κοντά στο αεροδρόμιο για να «ξεκλέψει» ορισμένες ώρες ύπνου.
Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των διεθνών μέσων, ο δισεκατομμυριούχος Richard Branson ποζάρει δίπλα στον κοιμισμένο νεαρό χαμογελώντας πλατιά, ενώ εκείνος βρίσκεται… στην αγκαλιά του Μορφέα.
«Πετάχτηκα στο γραφείο κοντά στο αεροδρόμιο για να πω ένα “γεια” και να δω πώς τα πάει η ομάδα», είπε ο εκκεντρικός μεγιστάνας, ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ του. «Ο συγκεκριμένος τύπος δεν ήταν και πολύ παραγωγικός. Τον τσάκωσα να κοιμάται εν ώρα εργασίας! Δεν φαντάζεστε πόσο σοκαρισμένη ήταν η έκφρασή του όταν τον ξύπνησα», συνέχισε ο Branson γελώντας. Ωστόσο, έσπευσε να δικαιολογήσει τον αεροσυνοδό λέγοντας ότι ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, ο κοιμισμένος υπάλληλος πρέπει να νόμισε αρχικά ότι ονειρευόταν, αφού έκλεισε πάλι γρήγορα τα μάτια του όταν ακτίκρισε τον Branson.
Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι μάλλον προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του ότι αυτό που ζούσε ήταν απλώς εφιάλτης και όχι ο… χειρότερος εφιάλτης ενός εργαζόμενου.
 protothema.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button