Ελλάδα

Σοκ στο πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του 14χρονου, στη Θεσσαλονίκη.

thess_506_355Ανατριχίλα από την άγρια δολοφονία του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη – Τον έσφαξαν και τον πέταξαν σε χωράφι – Αντιστάθηκε το θύμα– Τα ίχνη του αγοριού είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου
– Εντοπίστηκε νεκρό σε οικόπεδο δίπλα από το γυμναστήριο του χωριού
– Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν το κινητό του παιδιού αλλά και χρήματα
– Οι αρχές βρήκαν ξένο dna στα νύχια του θύματος
– Ίχνη πάλης διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Σοκ στο πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του 14χρονου, στη Θεσσαλονίκη.

Το πτώμα του 14χρονου μαθητή από τη Γέφυρα που είχε εξαφανιστεί χθες το βράδυεντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής βυθίζοντας στη θλίψη όλο το χωριό και προκαλώντας πλήθος ερωτηματών για τα κίνητρα του άγριου εγκλήματος.

Η εξαφάνιση

Ο μικρός διασκέδαζε με φίλο του στο αναψυκτήριο του χωριού. Λίγο πριν τις 12 έφυγαν για να επιστρέψουν σπίτια τους. Ο 14χρονος έμεινε μόνος του προκειμένου να διανύσει μια απόσταση περίπου 500 μέτρων αλλά έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι γονείς του ανησύχησαν και ξεκίνησαν να τον ψάχνουν στη γύρω περιοχή. Από το πρωί ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που συμμετείχε στις έρευνες.

Τι βρήκαν οι αρχές

Γύρω στις 10 το πρωί, ένας άνδρας εντόπισε το πτώμα του παιδιού, άγρια δολοφονημένο σε χωράφι, δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής ο 14χρονος φέρει δύο βαθιά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο μικρός αντιστάθηκε, καθώς φέρει ίχνη πάλης.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του μαθητή, χρήματα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr στα νύχια του θύματος εντοπίστηκε ξένο γενετικό υλικό (dna) που θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή φωτογραφιών: e-koufalia

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button