ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Νίκος Γατόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καστοριάς

GATOPOULOS-740x1024

Βοηθός του θα είναι ο Διονύσης Λίτσκας, ενώ γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Σάββας Παπαδόπουλος. Σε θέση κλειδί, αυτή του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, ο Γιάννης Μουρατίδης. 

Ο Νίκος Γατόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της Καστοριάς, για την περίοδο 2016-2017. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η διοίκηση, αφού εξέτασε προσεκτικά και κάποια άλλα ονόματα υποψηφίων. Ο Γατόπουλος  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της Καστοριάς, ενώ  η τελευταία του ενασχόληση με την ομάδα ήταν το 2013, από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

“Επιστρέφω στην Καστοριά, που έχω πάντοτε μέσα στην καρδιά μου”, ήταν τα πρώτα λόγια του νέου πλέον τεχνικού της Καστοριάς. Και συνέχισε: “Η ομάδα μας χρειάζεται τη συμπαράσταση και τη συσπείρωση όλων για να βγει από το τέλμα των τελευταίων ετών και πρέπει όλοι μας, ο καθένας από τη μεριά του,  να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Από αυτή, λοιπόν, την κατά κάποιο τρόπο συστράτευση δεν θα μπορούσα να λείψω και θα κάνω κι εγώ από τη μεριά μου τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσει η Καστοριά να ξαναβρεί τον εαυτό της και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Για να γίνει αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε”.

Ακόμη, στην Καστοριά αποφασίστηκαν και τα παρακάτω: Βοηθός του Νίκου Γατόπουλου θα είναι ο Διονύσης Λίτσκας, που την περσινή περίοδο υπηρέτησε την ομάδα μας από το πόστο του γενικού αρχηγού. Τους δύο προπονητές θα πλαισιώσει ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Σάββας Παπαδόπουλος, από το πόστο του γενικού αρχηγού, ο οποίος θα αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα η παλιά “σφυρίχτρα” του νομού μας, ο Γιάννης Μουρατίδης, αναλαμβάνει Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Καστοριάς.

Ορίστηκε η επιτροπή μεταγραφών της Καστοριάς, για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και αυτή την αποτελούν οι Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης (Πρόεδρος), Νίκος Γατόπουλος (Προπονητής), Λίτσκας Διονύσης (Βοηθός) και Σάββας Παπαδόπουλος (Γενικός Αρχηγός). Ήδη η επιτροπή μεταγραφών, πιάνει δουλειά το Σαββατοκύριακο και αναμένονται εξελίξεις, τόσο στο ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην Καστοριά, όσο και στο ποιοι θα έλθουν.

 

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

περισσότερα
Back to top button