Ελλάδα

Αυτό που συνέβη χθες στην Πάτρα μπορεί να συμβεί μία στο εκατομμύριο

ΦΩΤΟ από filodimos.gr

Η Νατάσα και η Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου έγιναν δασκάλες, που διορίστηκαν και παντρεύτηκαν την ίδια περίοδο – Πλέον είναι ευτυχισμένες μανούλες…

Γεννήθηκαν με λίγα λεπτά διαφορά η μία με την άλλη. Μεγάλωσαν πολύ αγαπημένες και δεμένες μεταξύ τους στη γειτονιά πίσω από τη Φανερωμένη Αιγίου και έμοιαζαν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό, τόσο που λίγοι τις ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά. Σπούδασαν κι οι δυο δασκάλες, διορίστηκαν, παντρεύτηκαν την ίδια περίοδο, κυοφόρησαν την ίδια περίοδο και…γέννησαν την ίδια μέρα! Ο λόγος για τις γλυκιές δίδυμες Νατάσα και Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου, οι οποίες έφεραν χθες στον κόσμο η μεν Δήμητρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η Νατάσα ένα υγιέστατο αγοράκι, με διαφορά μιας μόλις ώρας μεταξύ τους.

Φυσικά οι ευχές που δέχτηκαν από τους φίλους τους είναι εκατοντάδες από χτες το απόγευμα, με αναρτήσεις και σχόλια στο facebook.

ΦΩΤΟ από filodimos.gr

Ο γνωστός Αιγιώτης χειρουργός γυναικολόγος κ. Αντώνης Ανδριώτης, έγραψε σχετικά στη σελίδα του στο facebook, αναρτώντας και τη φωτογραφία:

“Δίδυμες στη ζωή, δεν αποχωρίστηκαν ούτε στον τοκετό. Γέννησαν την ίδια ημέρα, με διαφορά μιας ώρας, έχοντας την ίδια μαιευτική ηλικία. Ημέρα μοναδική, για την ζωή τους και για την δική μου. Νατάσα και Δήμητρα, Θοδωρή και Γιάννη, αισθάνομαι ευλογημένος για την εμπειρία αυτή και ευγνώμων που με εμπιστευτήκατε. Θερμά ευχαριστήρια στην κα Φωκά και το Μαιευτηριο Ηώ για την φιλοξενία και την αγάπη τους. Να σας ζήσει ο μπέμπης και η μπέμπα!”

 

Πηγή: filodimos.gr

 

press-news.gr

 

περισσότερα
Back to top button