ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μπαϊρακτάρειο Ωδείο: Η συναυλία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς (φωτογραφίες)

Συναυλία πραγματοποίησαν οι μαθητές του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού  Ωδείου Καστοριάς ,  την Κυριακή  5 Ιουνίου, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος όλα τα παιδιά που φοιτούν στο  ωδείο .

«Φέτος η χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά. Είχαμε οκτώ καθηγητές σε σχέση με την περσινή που είχαμε  πέντε.

Να σημειωθεί ότι  το αρμόδιο υπουργείο έχει  εγκρίνει  την πρόσληψη  16 καθηγητών για την επόμενη  σχολική χρονιά». Δήλωσε ο πρόεδρος του Μπαϊρακτάρειου  Δημοτικού Ωδείου Χριστόδουλος Πετσάλνικος.

Το  ωδείο  έχει  γεμίσει παιδιά,  όπως ήταν και το όνειρο  των  αείμνηστων ιδρυτών του   Δημήτριου  Μπαϊρακτάρη και Σουλτάνας Πετσάλνικου- Μπαϊρακτάρη.  Φέτος  φοίτησαν σε αυτό  102 μαθητές  στα τμήματα κιθάρας, πιάνου, φλάουτου, αρμόνιου, βιολιού και  χορωδίας.

«Όλοι οι καθηγητές μας  δουλεύουν με μεράκι δεν μας δίνουν δικαίωμα για το τίποτα, δεν μπορούμε να τους  βρούμε  ψεγάδι γιατί όλοι είναι καλοί εκπαιδευτικοί». Σημείωσε ο κ. Πετσάλνικος.

Το διάστημα  27-30 Ιουνίου θα  διεξαχθούν  για πρώτη φορά εξετάσεις χορήγησης  δυο αναγνωρισμένων από το κράτος πτυχίων, αφού το Μπαϊρακτάρειο  Δημοτικό  Ωδείο  έχει άδεια λειτουργίας μουσικής ακαδημίας η οποία  δίνει το δικαίωμα να  χορηγούνται από αυτό στους μαθητές κρατικά διπλώματα.

 

Ε.Ψ.

fonikastorias.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button