ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

“Μεγάλη αγκαλιά”: Ο Αλέξης Γούδας μιλάει για τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού του δίσκου (βίντεο)

goudas2

Από την Πάφο όπου βρίσκεται ο Αλέξης Γούδας σε μια μικρή αφήγηση για τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού του δίσκου “Μεγάλη αγκαλιά”, μιλάει για τους συντελεστές, λίγα λόγια για τα τραγούδια, τους ανθρώπους και τα μέρη που γράφουν μαζί μας, άθελά τους , τα λόγια και τις μουσικές.

Πάφος 6 Ιουνίου 2016

 

 

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Alexis goudas

 

Κυκλοφορεί από την AMS_About Music Studios & Lessons ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Αλέξη Γούδα με τίτλο Μεγάλη Αγκαλιά . Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο φεστιβάλ τραγουδιού Θες/νίκης 2008 όπου και απέσπασε το 1ο βραβείομε το ‘’Φανταστικό Ταγκό ‘’.

Εννέα καινούρια τραγούδια σε στίχους και μουσική του ίδιου και μια μελοποίηση του ποιήματος του Κώστα Κουτσουρέλη ‘’ Ερωτικό ‘’ από την υπό έκδοση συλλογή “Ειδύλλια και Κωμωδίες” .

Μια εξαιρετική δουλειά ετερόκλητων μεν στοιχείων κοινού δε προσανατολισμού . Με σταθερό σημείο αναφοράς τα Βαλκάνια και την ευρύτερη παράδοσή τους , μας ταξιδεύει σε ήχους και μουσικές από τα βαλς της κεντρικής Ευρώπης , στη Γαλλία του Django και την gipsy σκηνή ,από την Ήπειρο των μελαγχολικών κλαρίνων σε ethnic beat μονοπάτια με σαφείς αναφορές και στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι κρυφομιλώντας ωστόσο και με την jazz .

To πολύ έντονο στιχουργικό και θεματολογικό του στίγμα επιβεβαιώνεται στο εμβληματικό ‘’ Παράπονο της καρυδιάς ‘’ που μοιράζεται με την σπουδαία Λιζέτα Καλημέρη σε ένα εξαιρετικής ‘’σκηνοθεσίας ‘’ ντουέτο που καθιστά το album , μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες φετινές κυκλοφορίες της ελληνικής σκηνής .

13237794_1762077647359126_3062219639802813198_n.jpg (453×453)

Διεύθυνση παραγωγής : Στέλιος Τσομπανίδης

Μίξη : Άρης Αλβανός

Επιμέλεια / ενορχήστρωση : Αλέξης Γούδας , Στέλιος Τσομπανίδης , Άρης Αλβανός

Μastering : Απόστολος Σιώπης – Odeon Mastering

Artwork – Printzone – Θεοδότα Αγγελή

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button