Καστοριά

Έκδοση ψηφιακής υπογραφής για τις επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Καστοριάς (φωτο – βίντεο)

P1150779

Μια σύγχρονη και ανταγωνιστική λύση, ένα άρτιο και αξιόπιστο εργαλείο, που μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα – Τώρα έκδοση ψηφιακή υπογραφής από το  Επιμελητήριο σε με 5 μόνο κινήσεις

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τα μέλη του, ότι εγκαινιάζεται η ψηφιακή γωνία στο Επιμελητήριο. Από σήμερα έχει δυνατότητα έκδοσης ψηφιακής υπογραφής για τις  επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Πρόκειται για μια σύγχρονη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική λύση, η οποία προσφέρει ένα εύχρηστο, γρήγορο και απόλυτα ασφαλή τρόπο διαχείρισης των συναλλαγών των επιχειρήσεων.  Ένα τεχνικά άρτιο και αξιόπιστο εργαλείο, που μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα στην καθημερινότητα.

Η ψηφιακή υπογραφή αντικαθιστά την ιδιόχειρη υπογραφή και σφραγίδα, επιτρέποντας την αποκλειστική διακίνηση των εγγράφων σε ηλεκτρονική μορφή, δίνοντας στο φορέα τη δυνατότητα να λειτουργήσει ψηφιακά χωρίς την χρήση έντυπων μέσων (paperless). Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στον επιχειρηματία χωρίς να απαιτείται φυσικό μέσο αποθήκευσης, δίνοντας πρόσβαση στην ψηφιακή υπογραφή από κάθε τύπου συσκευή ( desktop, laptop, tablet, Smartphone ). Τονίζεται ότι η ψηφιακή υπογραφή έχει νομική ισχύ ισοδύναμη με την ιδιόχειρη υπογραφή.

https://www.youtube.com/watch?v=XSUPvUqs9t4

Ο επιχειρηματίας με 5 κινήσεις μπορεί να προβεί στην έκδοση της ψηφιακής υπογραφής:

1.Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης Ermis (www.ermis.gov.gr) χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXIS net και ηλεκτρονική επιλογή έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών

  1. Έλεγχος από το οικείο Επιμελητήριο εγγραφής της εταιρείας που εκπροσωπεί ο αιτών.
  2. Πληρωμή του κόστους απόκτησης του πιστοποιητικού ψηφιακής υπογραφής μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ
  3. Μετάβαση στο Επιμελητήριο Καστοριάς για την υποβολή Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης για την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών και την έγκριση του αιτήματος.
  4. Έκδοση των ψηφιακών πιστοποιητικών από ειδικό υπολογιστή του Επιμελητηρίου μέσω της πύλης Ermis.

 

Η διάρκεια ισχύς της είναι πενταετής και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 80,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιχειρήσεις να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.2467028981, 27537.

P1150779 copy P1150781

 

 

 

περισσότερα
Back to top button