Καστοριά

Προκήρυξη του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) 2016-17

teikastoria1-1Το μεταπτυχιακό  Μ.Β.Α σε συνεργασία του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ-Ουκρανία( ΤΝU) λειτουργεί για συνεχόμενη χρονιά σε Κοζάνη και Καστοριά, έχοντας εκπαιδεύσει απόφοιτους που απορροφήθηκαν ΆΜΕΣΑ από την αγορά εργασίας ή βελτίωσαν την υπάρχουσα θέση τους.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Π.Μ.Σ.- ΜΒΑ) θα λειτουργήσει με δύο Τμήματα Καστοριά και Κοζάνη για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι όλων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής αφού προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από αρμόδιο όργανο.  Η χρονική διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα πλήρους φοίτησης συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας.

Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται δεκτά από 1-6-2016 έως 24-10-2016   καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΠΜΣ-MBA), ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά) του νέου κτιριακού συγκροτήματος του ΤΕΙ στην Καστοριά, καθώς και  στη Γραμματεία των  Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη .

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

περισσότερα
Back to top button