Καστοριά

Δύο παραιτήσεις στην Ένωση Γονέων μετά την συνέντευξη Μασλάρη στον Antennes FM για το 10ο Δημοτικό!

1090009

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Ένωση Γονέων του Δήμου Καστοριάς, μετά τα όσα είπε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μασλάρης στον Antennes FM για το 10ο Δημοτικό και τον νέο χωροταξικό σχεδιασμό.

Στην χθεσινή συνεδρίαση υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους η Ταμίας της Ένωσης, κ. Ασμακίδου και η Εκπρόσωπος του 9ου, κ. Δασκαλάκη.

Ο Εκπρόσωπος της Ένωσης στην ΔΕΠ, κ. Φράσιας, μιλώντας στον Antennes FM τόνισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας υποβάθμισης για κανένα σχολείο και πως θα έχουν όλα τα μέλη του Δ.Σ. πλήρη ενημέρωση μόλις και ο ίδιος θα έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία.

Ο διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, κ. Αλχασίδης, μιλώντας επίσης στον Antennes FM τόνισε ότι κάποιοι έχουν βάλει στο μάτι καιρό τώρα το 6ο Δημοτικό, αλλά θα πρέπει συμπλήρωσε να γνωρίζουν όλοι οι γονείς ότι το σχολείο της Καλλιθέας είναι πολύ δυνατό, τόσο για τα προγράμματά του και τον τρόπο λειτουργίας του, όσο και σε επίπεδο κτιριακών υποδομών και χώρων.

Άφησε τέλος πολλά υπονοούμενα για την χρησιμότητα ανέγερσης του 10ου Δημοτικού στην συγκεκριμένη περιοχή, προβλέποντας ότι σε βάθος 10ετίας στην πόλη της Καστοριάς θα μπορέσουν να επιβιώσουν 2 έως 4 Δημοτικά Σχολεία, λόγω υπογεννητικότητας.

 

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button