Καστοριά

Δύο νέα προγράμματα κατάρτισης από το ΚΕΚ του Δήμου Καστοριάς

kek-dhmoy-copy

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, πρόκειται να υλοποιήσει δυο (2) αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης τα οποία οδηγούν σε εξετάσεις για απόκτηση πιστοποιητικού, ως εξής:

  1. «Πρόγραμμα κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security)». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καταρτιστούν στην ειδικότητα του Προσωπικού Ασφαλείας (Security) και να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση σχετικού Πιστοποιητικού. Η παρακολούθηση του προγράμματος όπως επίσης και η απόκτηση πιστοποιητικού αποτελούν, σύμφωνα με την Νομοθεσία,  απαραίτητα προσόντα  για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε  Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 105 ωρών και θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της «Σύγχρονης τηλεκατάρτισης».
  2. «Κατάρτιση σε βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ και πιστοποίηση». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην χρήση εφαρμογών Η/Υ σε βασικό επίπεδο (τρεις ενότητες: επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, Internet) και να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ σε βασικό επίπεδο, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο. Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 36 ωρών ενώ για 12 ώρες επιπλέον οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν χρήση συστήματος αυτοεκπαίδευσης. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι καταρτιζόμενοι θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης.

Αιτήσεις συμμετοχής στο Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς έως τις 15 Ιουνίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς (Αγίας Βαρβάρας 13, δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς) καθημερινά από τις 8:30 έως τις 15:00 και στο τηλέφωνο 2467025388.  

  Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
  Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής Κ.Ε.Κ.

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button