Καστοριά

Ποδηλατοδρομία και βουτιές στο ποτάμι περιελάμβανε η εξόρμηση του ΣΟΔΚ στο Γιαννοχώρι (φωτογραφίες)

0da1ecc68003eb2167d9c2f0f408c7c2_LΣύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς (Σ.Ο.Δ.Κ.): Διήμερη με διανυκτέρευση ποδηλατική εκδρομή στο Γιαννοχώρι 28 & 29 Μαΐου 2016.

Το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου 2016 ο Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς (Σ.Ο.Δ.Κ.) πραγματοποίησε διήμερη ποδηλατική εκδρομή με διανυκτέρευση στο χωριό Γιαννοχώρι Καστοριάς.
Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. ξεκινήσαμε με αρχικό προορισμό το Νεστόριο όπου πραγματοποιήθηκε μια στάση για καφέ.  Ο επόμενος προορισμός είναι το Λιβαδοτόπι με τελικό προορισμό (νωρίς το απόγευμα) το Γιαννοχώρι.  Μετά την πρώτη περιήγηση στο χωριό και αφού τακτοποιηθήκαμε στον κοινοτικό ξενώνα του χωριού κάποια μέλη – φίλοι του συλλόγου απόλαυσαν ένα ευχάριστο απογευματινό μπάνιο στον ποταμό Αλιάκμονα που διασχίζει το χωριό.  Άλλοι προτίμησαν να επισκεφτούν το μεθεπόμενο χωριό Τρίλοφο με τα ποδήλατα τους έως ότου αρχίσουν οι προετοιμασίες για το βραδινό γεύμα.
Την Κυριακή ξεκίνησε η επιστροφή μέσω Μονόπυλου, Καλής Βρύσης, Διποταμίας με τελικό προορισμό την Καστοριά.  Μετά από μια επίπονη ανάβαση στον αυχένα της Καλής Βρύσης (ελληνοαλβανικά σύνορα) και την αντίστοιχη κατάβαση μέχρι το χωριό Καλή Βρύση, φτάσαμε στην Διποταμία όπου πραγματοποιήθηκε στάση για καφέ και ανεφοδιασμό.  Κατόπιν μέσω Οινόης φτάσαμε στο δασάκι της Μεσοποταμίας για μια τελευταία στάση πριν την τελική μας επιστροφή στην Καστοριά.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες στην δραστηριότητα του συλλόγου και γενικότερα όλους τους φίλους που μας επισκέφτηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους.
sodk podilatodromia giannoxori
sodk podilatodromia giannoxor1i

sentra.com.gr

περισσότερα
Back to top button