Καστοριά

Καστοριά: Υποτροφία για εκμάθηση κιθάρας

Efthimiadis-Tar-02Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Δ.Σ Καστοριάς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Το Παλιόπαιδο», που θα ανεβάσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου, αποφάσισαν να πράξουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατόν να δοθεί μια υποτροφία σε ένα παιδί από την πόλη μας, για εκμάθηση κιθάρας. Βρέθηκε έτσι ο καθηγητής Μουσικής, ο οποίος δέχθηκε να αναλάβει τη δωρεάν διδασκαλία του μουσικού οργάνου.

Προσπάθεια όλων, όσων εμπλεκόμαστε στην παράσταση αυτή, είναι η υποτροφία να δοθεί σε ένα παιδί που πραγματικά αγαπάει τη μουσική, αλλά λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, δεν τα έχει καταφέρει. Για το σκοπό αυτό θα γίνει κλήρωση και για το παιδί που θα κληρωθεί, εκτός από την υποτροφία θα εξασφαλιστεί και το μουσικό όργανο, μια κιθάρα, με την ελπίδα να συμβάλλουμε έτσι στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης, στην οποία εξυμνείται η δύναμη της εθελοντικής προσφοράς και η δύναμη της παιδείας και της μουσικής να αλλάξουν τον κόσμο. Πριν αρχίσει η παράσταση θα δίνεται κουπόνι, στο οποίο τα παιδιά θα συμπληρώνουν το όνομα και το τηλέφωνό τους. Η κλήρωση θα γίνει, μετά το τέλος και της δεύτερης παράστασης, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του Σχολείου Ο Πρόεδρος

Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων

 

περισσότερα
Back to top button