Ελλάδα

Cheese cake παγωτό

cheesecake-monterosa_0Υλικά
2 κουτιά μόρφατ
2 γάλα ζαχαρούχο
1 φλιτζ. τσαγιού γάλα” ΝΟΥΝΟΥ” αδιάλυτο
1/2 πάκο αλεσμένα μπισκότα ” Digestive”

Επικάλυψη
1 κιλό φράουλες τις αλλέθεις στο μούλτι με
4 κ.σ. ζάχαρη και είναι έτοιμο για το παγωτό.

Εκτέλεση
Χτυπάς τα 2 κουτιά μόρφατ με τα ζαχαρούχο στο μίξερ, [καλό χτύπημα να φουσκώσουν] προσθέτεις το αδιάλυτο Νουνού και συνεχίζεις λίγο ακόμα το χτύπημα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Παίρνεις την φόρμα ή το Τάπερ και αρχίζεις να στρώνεις το παγωτό.

Στρώσεις.
Το μισό υλικό της Μόρφατ.
Μπισκότο τριμμένο.[το αλέθεις στο μούλτι] Το υλικό απο τις φράουλες, λίγο βάζεις.
Πάλη Μόρφατ, μπισκότο και όλη την υπόλοιπη φράουλα από πάνω.
Είναι πανεύκολο, αρκετή ποσότητα και νόστιμο.
Μπορείτε να το βάλετε και σε ταψάκι που ανοίγει. Αποσπώμενο.

Καλή σας επιτυχία
Μαρία

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button