ΑθλητικάΚαστοριά

Τουρνουά Ακαδημιών Α.Σ. ΝΤΑΗΛΑΚΗ: Ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και παιδικά χαμόγελα

13327641_10209057832073392_1724805013853478132_nΤο 6ο Τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Α.Σ. Νταηλάκης το διήμερο 28 και 29 Μαΐου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα την διοίκηση του Συλλόγου.

 

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά συμμετείχαν οι παρακάτω Ακαδημίες:

Α.Σ.ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ
ΚΑΣΤΩΡ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΚΟΡΗΣΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΔΙΣΠΗΛΙΟ
ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΙΟΥ
ΓΡΕΒΕΝΑ
ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τι γεύση άφησε όμως στην διοίκηση της ομάδας το 6ο Τουρνουά Ακαδημιών;
Ο Μπάμπης Γκλαβίνας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Νταηλάκη μίλησε στον antennes.grτόσο για την διήμερη γιορτή του ποδοσφαίρου, όσο και για τα επερχόμενα σχέδια του συλλόγου.

Μετά το τέλος του Τουρνούα όλοι μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τον ΠΑΣ Γιάννενα. Επίσης, ευχαριστολυμε πολύ την ΕΠΣ Καστοριάς, αλλά και τους διαιτητές.”

Ακόμα, τόνισε ότι άκουσε πολύ θετικά σχόλια και από γονείς που ήρθαν στο Τουρνουά από τις γύρω περιοχές.

Πρώτη φορά είδα γονείς να μην μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Μπράβο για την πολύ καλή οργάνωση και για το όμορφο τουρνουά.” Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκαν τα σχόλια που δέχθηκε η διοίκηση του Νταηλάκη, γεμίζοντας φυσικά τους ανθρώπους της ομάδας με όμορφα συναισθήματα.

Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και περισσότερη προσπάθεια ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στις ακαδημίες μας” δήλωσε κλείνοντας ο κ. Γκλαβίνας.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Α.Σ. Νταηλάκη προετοιμάζει και το Τουρνουά 7Χ7, στο οποίο οι ομάδες θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από αυτή την Τετάρτη. Το εν λόγω Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου.

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button