Ελλάδα

Ψητά κολοκυθάκια με φέτα και δυόσμο

pshta_kolokythia_884e40f983a03db0036ad2e83c8e6a08Υλικά συνταγής

  • 5 κολοκυθάκια
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • χυμός από 1/2 λεμόνι
  • τριμμένη φέτα
  • φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα
  • λίγο αλάτι

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες. Πασπαλίζετε με το αλάτι και τα αφήνετε στο σουρωτήρι για 30′.
  2. Αλείφετε τη σχάρα με ελαιόλαδο και ψήνετε τα κολοκυθάκια μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές. Τα βάζετε σε μια πιατέλα, περιχύνετε με το λάδι και το λεμόνι, πασπαλίζετε με τη φέτα και το δυόσμο και σερβίρετε.

icookgreek.com

περισσότερα
Back to top button