ΑθλητικάΚαστοριά

Καστοριά: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη

sarikalaitzidis

Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη, σου οφείλουμε, έστω και καθυστερημένα, ένα τεράστιο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, από τα βάθη της ψυχής μας, γιατί κατάφερες και έδωσες στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, ένα όραμα και το δικαίωμα να ελπίζει και πάλι. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

 

Ο Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης είναι ο σημερινός πρόεδρος του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”. Είναι ο άνθρωπος εκείνος, που επωμίσθηκε από τον Νοέμβριο και μετά, όλο το οικονομικό βάρος κι έκανε την υπέρβαση, μην διστάζοντας να φέρει παίκτες εγνωσμένης αξίας, όπως ο Αστράουσκας και ο Τσίπη. Μάλιστα, βοηθούμενος από τους συνεργάτες του “μεταμόρφωσε” την Καστοριά σε μία αξιόπιστη ομάδα, αφήνοντας πίσω την ανυποληψία, στην οποία είχε περιέλθει η ομάδα μας, επί εποχής της “Φραπεδιάς”.

Ο κ. Σαρηκαλαϊτζίδης ήλθε στην ομάδα μας, σαν ο “από μηχανής Θεός”, τη στιγμή που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Όρθωσε το ανάστημα του και “έβαλε τα στήθια του μπροστά”, τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του. Μάλιστα, το εγχείρημα να φέρει τους παραπάνω αναφερόμενους ποδοσφαιριστές, μόνο με την εποχή του Παναγιώτη Σπυρόπουλου μπορεί να συγκριθεί, όπου εκείνα τα χρόνια στην Καστοριά αγωνίσθηκαν παικταράδες. Ο άνθρωπος έζησε και είδε πολλά στην Καστοριά κι αυτό πιστεύουμε ότι τον βοήθησε να αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη συνέχεια.

Ο νυν πρόεδρος της ομάδας μας πρέπει να προσέξει πάρα πολύ στη συνέχεια και να γνωρίζει ότι όποιος του χαμογελά και τάχα τον “συμβουλεύει”, δεν είναι απαραίτητα φίλος της ομάδας, ούτε καν δικός του. Με όποιο σκεπτικό και αν συνεχίσει στην ομάδα μας πρέπει να γνωρίζει ότι οι φίλαθλοι της Καστοριάς περιμένουν ένα νέο ξεκίνημα, πάνω σε υγιείς βάσεις και τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του πρέπει να έχουν ένα στο μυαλό τους, ότι, τόσο από πλευράς ενίσχυσης της ομάδας με έμψυχο υλικό, όσο και στη πρόσληψη προπονητή, πρέπει να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Η ομάδα μας πρέπει να πλαισιωθεί από άτομα που έχουν δοκιμαστεί και είναι ενεργά και όχι από άτομα, που είναι ξεχασμένα και πιθανότατα ετοιμάζονται “να βγουν από τη ναφθαλίνη”, για τους δικούς τους λόγους.

Παράλληλα, πρέπει οι επιλογές αυτές να είναι αποδεκτές από την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου της Καστοριάς, για να μπορέσει με αυτό τον τρόπο η διοίκηση της ομάδας να τον κάνει συνοδοιπόρο, στο μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει. Στην Καστοριά μας δεν χωράνε μετριότητες και αυτό ο πρόεδρος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., οφείλουν να το έχουν κατά νου και πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη, δεν γνωρίζουμε πως θα πάνε φέτος τα πράγματα για την ομάδα μας. Σου οφείλουμε, όμως, έστω και καθυστερημένα ένα τεράστιο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, από τα βάθη της ψυχής μας, γιατί κατάφερες, όχι μόνο η ομάδα μας να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά και να μείνει τελικά, στην κατηγορία, ατενίζοντας το μέλλον της με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έδωσες στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας ένα όραμα και το δικαίωμα να ελπίζει και πάλι. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

 

kastoria-fc.com

 

 

περισσότερα
Back to top button