Καστοριά

Τραγική εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων στον Προφήτη Ηλία (φωτο)

image-35-1024x629

Καιρός καλοκαιρινός και πολλές οικογένειες Καστοριανών με τα παιδιά τους επισκέπτονται την παιδική χαρά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Προφήτη Ηλία.

Ο Δήμος Καστοριάς, σύμφωνα με τα παράπονα που έκαναν γονείς στο fouit.gr , έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους όλες τις εγκαταστάσεις, σε σημείο που ορισμένες από αυτές να είναι επικίνδυνες.

Μεγάλη απογοήτευση για όλους όσους επισκέπτονται τον χώρο είναι η έλλειψη από παγκάκια. Τα λίγα που υπάρχουν είναι σε κακή κατάσταση, μη πρακτικά, και επικίνδυνα.

Μπασκέτες, γήπεδα, το 5χ5, φράχτες,χόρτα, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις συνθέτουν ένα τοπίο απαξίωσης του χώρου, που σχεδόν εξοργίζει τους καθημερινούς επισκέπτες οι οποίοι νιώθουν αισθητή υποβάθμιση στην ποιότητα ζωής που προσφέρουν στα παιδιά τους.

Ας προγραμματίσουν επιτέλους μια φορά σωστά στον Δήμο, ώστε οι χώροι να είναι έτοιμοι,ακίνδυνοι και περιποιημένοι πριν καλοκαιριάσει για τα καλά, επισήμανε γονέας στο fouit, και ας αφήσουν τις υποσχέσεις και τα “πέρνα από το γραφείο μου”.

 

 

 

 

image-52-1024x576 image-15-1024x471 ima5ge-1024x957

περισσότερα

One Comment

  1. Ο συντάκτης του άρθρου έχει δίκιο από ότι φαίνεται και από τις εικόνες φυσικά.
    Αν κάνουμε μια βόλτα στην πόλη θα δούμε και αλλά πολλά τέτοια.

    Να κάνω όμως την ερώτηση ποιος-ποιοι τα καταστρέφουν; Γιατί μόνα τους δε χαλάνε…Δε σπάζουν περιφράξεις – κούνιες – παιδικές χαρές – ταμπλό/ στεφάνια μπασκετών – δε σκίζονται δίχτυα τερμάτων – φιλέ βόλεϊ από μόνα τους ή επειδή κουραστήκαν να κάθονται εκεί…

    Κάποιοι τα προκαλούν όλα αυτά τα άσχημα. Μήπως πρέπει να πληρώσει την αποκατάσταση τους κάποτε αυτός που τα προκαλεί;

    Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε όταν βλέπουμε να συμβαίνει αυτό- να προκαλείται η εκάστοτε φθορά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button