Δυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η ΜΥΗΣΙΣ στο 2ο Latin Festival Δυτικής Μακεδονίας

LiAL17SΜεγάλη η κινητικότητα στις ετοιμασίες της φετινής νέας μεγάλης έκθεσης της Δυτικής Μακεδονίας. Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, έχει ήδη αυξημένη πληρότητα εκθετών

, και με τις καινοτομίες που εγκαθιστά, κάνει ορατή την εδραίωσή της εντός του περιφερειακού εκθεσιακού χάρτη, αλλά και έξω από αυτόν.

Πολύς λόγος γίνεται για τις παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά την ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, σειρά έχει το 2ο LATINFESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !

Κατόπιν της πολύ μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε το περσινό 1ο LATINFESTIVAL, καθίσταται αυτονόητο, πως η διοργάνωση αυτή θα γίνει θεσμός! Οι επισκέπτες της έκθεσης, κατέκλυσαν κυριολεκτικά το «Αμφιθέατρο» θαυμάζοντας τις πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες χορού που συμμετείχαν.

Φέτος σειρά έχει το 2ο LATINFESTIVAL. Με ακόμα περισσότερη οργάνωση, περισσότερες συμμετοχές, και φυσικά περισσότερες συμμετοχές. 5 αναγνωρισμένες σχολές χορού από όλη τη Δυτική Μακεδονία θα δώσει χρώμα και κίνηση κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Το 2ο LATINFESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 10.00 , στο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Παντελίδης, πλησίον του εκθεσιακού χώρου. Θα συμμετέχουν:

  1. BOLERISTAS ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΚΑΥΚΑΣΟΥ 12 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

  1. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ TOP GYM

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 21- ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

  1. DANCEWAY

ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 17 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

  1. ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

  1. MUEVE LATINO

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 58 – ΓΡΕΒΕΝΑ

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να παρακολουθήσει τη μεγάλη εκδήλωση, και να αγκαλιάσει την πρωτόγνωρη διοργάνωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για το 2ο LATINFESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν από την κ. Δέσποινα Θεοδωρίδου, Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 6974-802110)

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909-909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button