Ελλάδα

Βρέθηκε λύση για το Mega – Η ανακοίνωση της “Τηλέτυπος”

mega3

Ευχάριστα νέα για το Mega που έστω και την ύστατη στιγμή φαίνεται πως οι μέτοχοί του βρήκαν τρόπο να αποφύγουν το λουκέτο.

Οι μέτοχοι συμφώνησαν να βάλουν ποσό της τάξης των τριών εκατ. ευρώ εντός της εβδομάδας, προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες εκκρεμότητες -και πιο συγκεκριμένα η αποπληρωμή των οφειλομένων προς τους εργαζομένους, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες.

Στη συνέχεια, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι μέτοχοι θα ποροχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

 

Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’ αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

ysterografa.gr

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button