Ελλάδα

Εκτός κινδύνου ο Κώστας Κόκλας- Γιατρός θεατής έσπευσε για βοήθεια

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” νοσηλεύεται ο Κώστας Κόκλας μετά το καρδιακό επεισόδιο από το οποίο

προσεβλήθη χθες πάνω στη σκηνή.

AdTech AdΟ δημοφιλής ηθοποιός υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης για το “Γαμπροί για πούλημα” που ανέβαινε στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η τελευταία παράσταση του θεατρικού των Ρέππα –  Παπαθανασίου για τη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Κόκλας ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος. Εκείνη την ώρα ήταν στο καμαρίνι του. Οι συνάδελφοι του κ. Κόκλα ανέβηκαν στη σκηνή και ζήτησαν βοήθεια από κάποιον γιατρό που ενδεχομένως βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό.

Πράγματι, ένας γιατρός που παρακολουθούσε την παράσταση πήγε στα καμαρίνια και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Κώστα Κόκλα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο θέατρο.

Όπως ανέφερε ο Γ. Τσούμος, διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, ο ηθοποιός έφτασε στο νοσοκομείο με τη συνοδεία του γιατρού. “Πονούσε έντονα, ήταν έφιδρος, είχε έντονη συμπτωματολογία, ήταν τυχερός που έφτασε εδώ τόσο γρήγορα και προλάβαμε να αποφράξουμε την αρτηρία με αγγειοπλαστική”, ανέφερε ο κ. Τσούμος. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δύο βουλωμένες αρτηρίες.

Από τη δική του μεριά, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”, Πέτρος Σερίδης δήλωσε πως ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση. “Η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία” ανέφερε ο κ. Σερίδης σε δηλώσεις του στο κανάλι Epsilon.

Ο Κώστας Κόκλας αναμένεται να μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο αύριο, ενώ θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά το τέλος της εβδομάδας

 

 

news247.gr

περισσότερα
Back to top button