Καστοριά

Επιμελητήριο Καστοριάς: Κάλεσμα στις επιχειρήσεις για προβολή στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ρεπορτάζ)

13100731_624720124349654_3189169728797567716_n

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις του νομού Καστοριάς που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό, να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 το οποίο διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ξεκινάει την Πέμπτη 26 Μαΐου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, κάνει  το Επιμελητήριο Καστοριάς.

 

Να προσκομίσουν τα φυλλάδια τους στο Επιμελητήριο, ώστε να μπορέσει να διανείμει το υλικό  στη εκδήλωση

Την εκδήλωση διοργανώνει  η Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού Παιδείας Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας και των Επιμελητήριων Δυτικής Μακεδονίας.

Οι  επιχειρήσεις του Νομού Καστοριάς που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα καλούνται να προσκομίσουν προωθητικό υλικό της επιχείρησης τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς για την προβολή τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η στήριξη των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής, η προβολή ελκυστικών πακέτων καλοκαιρινών διακοπών προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και η βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διοργανωθούν σημαντικές πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις.
Το ΕΕΘ έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να δώσουν το δικό τους «παρών» στο Φεστιβάλ, προκειμένου να συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, κάτι που θα σημάνει και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αναβάθμιση της Κεντρικής Μακεδονίας ως σημαντικού τουριστικού προορισμού

Στο Φεστιβάλ Τουρισμού θα παρουσιαστούν οι προοπτικές που υπάρχουν στις θεματικές του Σχολικού Τουρισμού, του προσκυνηματικού – θρησκευτικού Τουρισμού, του Δρόμου του Κρασιού, το Ιαματικού – Θερμαλιστικού και άλλων που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

 «Το Επιμελητήριο Καστοριάς καλεί όλες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τουριστικές υπηρεσίες ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταλύματα και κάθε επιχείρηση  τουριστικού ενδιαφέροντος, να προσκομίσουν τα φυλλάδια τους στο Επιμελητήριο ώστε να μπορέσει να διανείμει το υλικό αυτό στη εκδήλωση αυτή. Αν κάποιος επιχειρηματίας επιθυμεί να βρίσκεται ο ίδιος εκεί, μπορεί να το κάνει. Το περίπτερο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, θα υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό, ενώ θα γίνουν και παράλληλες δράσεις. Η Αντιπεριφέρεια θα διοργανώσει μια εκδήλωση γευσιγνωσίας με γνωστό MASTER CHEF. Οι επιχειρήσεις μπορούν  να φέρνουν τα φυλλάδια τους, τα οποία θα συγκεντρωθούν και στη συνέχεια θα αποσταλούν συνολικά από όλη τη Δυτική Μακεδονία. Κόστος δεν υπάρχει για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν»,  τόνισε ο πρόεδρος του επιμελητήριου Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

 

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button