ΚαστοριάΝεστόριο

Ολ. Τελιγιορίδου: «Την ερχόμενη εβδομάδα ξαναρχίζουν οι διαδικασίες για το φράγμα Νεστορίου που είχαν βαλτώσει εδώ και χρόνια»

teligior

Μετά από ενημέρωση που έγινε στην βουλευτή κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, από τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες της  Περιφέρειας,  για το φράγμα του Νεστορίου και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, στα πλαίσια της καθημερινής ενασχόλησης της με θέματα του νομού Καστοριάς η κ. Τελιγιορίδου, προκάλεσε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη και υπηρεσιακούς παράγοντες με θέμα το φράγμα του Νεστορίου.

Αποφασίστηκε η συνέχιση του έργου που έχει βαλτώσει εδώ και χρόνια, η μεταφορά του στο νέο ΕΣΠΑ και η επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την άμεση υπογραφή των απαραίτητων αποφάσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει λήξει ένα θέμα που τόσο πολύ έχει ταλανίσει τον νομό μας και τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι κάτοικοι της περιοχής.

Η κ. Τελιγιορίδου ενημέρωσε τηλεφωνικά, για την τελευταία εξέλιξη, τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμόπουλο και τον κ. Κοτσάκο από την διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας.

 

 

περισσότερα
Back to top button