Καστοριά

Η Μαρία Αντωνίου και η ΟΝΝΕΔ Καστοριά για τη νίκη της ΔΑΠ

Dap

Μαρία Αντωνίου: “Η νίκη της ΔΑΠ μας φέρνει σε όλους μας το δικαίωμα στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία”

 Το  αποτέλεσμα  των  φοιτητικών  εκλογών, με την καθαρή νίκη της ΔΑΠ, τόσο στην Καστοριά, όσο και σε ολόκληρη την Επικράτεια και μάλιστα για μία ακόμα χρονιά, φέρνει σε όλη την ελληνική κοινωνία το ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα.

 Το μήνυμα ότι οι νέοι της πατρίδας μας κινούνται στην πορεία προς το αύριο, με σταθερά βήματα, για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για μία Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, και της ανάπτυξης. Απέναντι στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στερεί το μέλλον της νέας γενιάς.

 Θέλω  να  συγχαρώ  θερμά όλα  τα  μέλη της ΔΑΠ  για την συμμετοχή και για  τον αγώνα που έδωσαν. Ιδιαίτερα δε την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Καστοριάς, που με την παντοδυναμία της και το αποτέλεσμα που έφεραν δίνουν σε όλους μας το δικαίωμα στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία.

 Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

 

 

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

«Δήλωση για την Νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές»

 

Η σαρωτική νίκη της ΔΑΠ δείχνει τον δρόμο.

Η παντοδυναμία της ΔΑΠ δικαιώνει τη νέα γενιά.

Την Γενιά των Νικητών.

Την Γενιά που αντιστέκεται και αγωνίζεται με ιδέες και όχι με ιδεοληψίες.

Με αυταπάρνηση και όχι με μιζέρια και λαϊκισμό.

Την Γενιά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα, οδηγεί στην οπισθοδρόμηση και την περιθωριοποίηση.

Συγχαρητήρια για την Πρωτιά. Συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε και το αποτέλεσμα που έφερε η ΔΑΠ στην Καστοριά με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Πάτρα.

Κώστας Δημητριάδης

Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καστοριάς

περισσότερα
Back to top button