Ελλάδα

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και εκδρομή στο Δασάκι Μεσοποταμίας (φωτο)

13181099_10206573841685447_1675956612_nΟ εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, « Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», την Παρασκευή 13-05-2016, παρευρέθηκε με στελέχη του, στην 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μία αρχική επικοινωνία με τους εκδοτικούς οίκους, ο οργανισμός ήρθε σε επαφή με τους εκδότες και τους εκπροσώπους τους, με σκοπό την εκ μέρους τους προσφορά, παιδικών παραμυθιών, παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων, επιτραπέζιων παιχνιδιών για την  στήριξη της νεοιδρυθείσας δανειστικής βιβλιοθήκης, της νέας – πιλοτικής μας δομής, με τίτλο: «Μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί στην Καστοριά», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών-Εργαστήρι Πολιτισμού, που δημιουργεί ο οργανισμός στην οδό Χλόης- Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς, ως υψίστη συμβολή στην φιλαναγνωσία, σε μια εποχή που η κοινωνία μας  χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε να δημιουργήσει μικρούς πολίτες που θα μπορούν να σκέφτονται.

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά  τους εκδοτικούς οίκους:

α) MAMAYAMONOΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε, Κόδρου 19 Χαλάνδρι Αττικής και

β)  τον Εκδοτικό Οίκο ΝΗΣΙΔΕΣ (Τομανάς Βασίλειος Κ.) Δεσπεραί 3, Θεσσαλονίκη,

για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας, με την παράδοση στο χώρο της έκθεσης ικανής ποσότητας παιδικών βιβλίων, ως επίσης και όλους τους εκδοτικούς οίκους, που δεσμευθήκαν για τη προσφορά βιβλίων και επιτραπέζιων παιχνιδιών στο αμέσως προσεχές διάστημα.

dasakiΕκδρομή στο «Δασάκι της Μεσοποταμίας»

 

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»,  το Σάββατο 14-05-2016,  πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή,  στο «Δασάκι της Μεσοποταμίας», για τα παιδιά που υποστηρίζει, μέσω της δομής που λειτουργεί πιλοτικά προς το παρόν, «Μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί στην Καστοριά», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών-Εργαστήρι Πολιτισμού», στην οδό Χλόης- Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς. Συνοδοί στην εκδρομή ήταν η διοίκηση  και 8μελής εθελοντική ομάδα του οργανισμού.

Σκοπός της εκδρομής ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, και να παίξουν δημιουργικά στην φύση, ενόψει της αρχής της καλοκαιρινής περιόδου. Οι εθελοντές και τα παιδιά πέρασαν μία  όμορφη, διασκεδαστική και εποικοδομητική ημέρα γεμάτη γέλια, παιχνίδι και χαρά.

Ο οργανισμός ως φορέας προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, εγγυάται πως θα συνεχίσει να οργανώνει παρόμοιες δράσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην διασκέδαση και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών που υποστηρίζει.

 

 

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button