Ελλάδα

Τουρίστες αναγκάστηκαν να μετακινήσουν παράνομα παρκαρισμένο ΙΧ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

70a69cff261562d17dc79e360109660a_XL

Τα παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ είναι πλέον καθημερινότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όμως, δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αγανακτισμένους οδηγούς και επιβάτες να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αυτό συνέβη σήμερα το μεσημέρι οπότε και ο οδηγός ενός ΙΧ είχε αφήσει το όχημά του στην οδό Ερμού. Όταν ήρθε η ώρα να περάσει από το σημείο το τουριστικό λεωφορείο που πραγματοποιεί δρομολόγια στα μνημεία και τις σημαντικότερες γωνιές της πόλης, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, καθώς το λευκό αυτοκίνητο είχε κλείσει τη δίοδο.

Τι κι αν οδηγός, επιβάτες και περίοικοι αναζητούσαν επί ώρα τον αδιάφορο οδηγό; Αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ.Έτσι, οι παρευρισκόμενοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και… έβαλαν ένα χεράκι για να μετακινήσουν το αυτοκίνητο.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η κ. Μαρίνα Χεκίμογλου, με το εξής σχόλιο: “Σήμερα 12 τό μεσημέρι. Ένα τέταρτο φασαρία κόρνες φωνές του οδηγού του τουριστικού αυτοκινήτου, πουθενά ό κύριος. Στό τέλος κατέβηκαν οι τουρίστες και μετάκίνήσάν το ΊΧ

 

thestival.gr

περισσότερα
Back to top button