Καστοριά

Πινγκ–Πονγκ: Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στους προκριματικούς του Πανελληνίου Παμπαίδων

moshakis_nikos

Το Σαββατοκύριακο 14-15/5/2016 πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων. Η διοργάνωση αφορούσε μόνο το αγώνισμα του απλού και διεξήχθη σε έξι περιοχές της χώρας: στην Αττική, την Κεντρική Μακεδονία, την Πάτρα, τη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία και τη Χίο.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με δύο αθλητές: τον Μοσχάκη Νικόλαο και τον Μοσχάκη Δημήτριο και οι δυο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες τους.

Αναλυτικότερα, ο Μοσχάκης Νικόλαος παρότι είχε δύσκολη κλήρωση καθώς είχε μπει σαν τρίτος αθλητής στον όμιλο του κατάφερε να κάνει τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έτσι πέρασε στους 18 καλύτερους αθλητές Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Ηπείρου. Εκεί αντιμετώπισε τον αθλητή Ντασταμάνη από τα Ιωάννινα και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0  και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Ο Μοσχάκης Δημήτριος παρότι ήταν στον όμιλο του ο μικρότερος σε ηλικία  κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες του αλλά αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων έχοντας δυο νίκες και μια ήττα.

 

 

 

περισσότερα
Back to top button