Ελλάδα

Ξεκινά το ταξίδι ελπίδας της μικρής Αρετής από τη Θεσσαλονίκη – Η συγκίνηση της οικογένειας

d69e2ab590e29cc93dfbe0278d353c10_XL

Ευχάριστα είναι τα νέα για την μικρή Αρετή από τη Θεσσαλονίκη που συγκίνησε το πανελλήνιο με τον αγώνα που κάνει για να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το 5χρονο κορίτσι ξεκινά το πρώτο ταξίδι ελπίδας σε Ιατρικό Κέντρο του Denver των ΗΠΑ μετά και την πολυπόθητη οικονομική και ηθική στήριξη πολλών πολιτών.

Να υπενθυμιστεί ότι η Αρετή πάσχει από συγγενή ορθοπρωκτική ανωμαλία, καθώς επίσης και από υδρονέφρωση αριστερά και χρήζει άμεσης βοήθειας. Από την δεύτερη μέρα κιόλας της γέννησης υποβληθεί στην πρώτη της επέμβαση. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και στο Παίδων Αγ.Σοφιας Αθηνών.

 

Το ευχαριστώ της οικογένειας και τα συγκινητικά λόγια της μητέρας

Μέσω της σελίδας που είχε δημιουργηθεί στο facebook η οικογένειά της Αρετής Τσιβλίδη λέει το δικό της ευχαριστώ σε όσους την βοήθησαν για να έρθει και πάλι η ελπίδα στη ζωή τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

”Καθώς ήρθε η ώρα για το πρώτο ταξίδι της μικρής μας Αρετής σε Ιατρικό κέντρο του Εξωτερικού στο Denver των Η.Π.Α. αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει μέχρι και σήμερα.

Πρωτίστως τις αρχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ Ηλία Ζιακούλη, τον Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου Ηρακλή Τσακαλίδη.
Όλους τους Συλλόγους τα Καταστήματα τις Εταιρείες και τις Ενορίες για την στήριξη τους.

Σ’ αυτό το ταξίδι μας παίρνουμε μαζί μας και όλη την δύναμη από τις ευχές όλου του κόσμου που μας έχει κατακλύσει δίνοντας τεράστια ψυχική δύναμη στην μικρή μας Αρετή όπως και σε εμάς ώστε να επιστρέψουμε με τα καλύτερα αποτελέσματα αυτά που επιθυμούμαι.

Σας Ευχαριστούμε θερμά.

Οικογένεια Μ. Τσαβλίδη”.

Τέλος, σε μια ακόμη δημοσίευση στη σελίδα του κοινωνικού δικτύου, η μητέρα της 5χρονης συγκινεί αναφέροντας:

”Η ΑΡΕΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ .
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΜΕΝΗ “ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ” ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ.

ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΜΑΣ.

Η ΑΓΑΠΗ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΚΑΕΙ.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.

ΝΑ’ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Σ’ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ . ΝΑ’ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

ΑΙΒΑΖΙΔΟΥ ΛΟΥΚΙΑ”.

 
Νίκη Αξιώτη

 

thestival.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button