Ελλάδα

Ναύπλιο: Το αυτοκίνητο που έγινε viral! (βίντεο)

maxresdefaultΠρόκειται για το θρυλικό BMW ISETTA 300 κατασκευής του 1958 στην Γερμανία, που πλέον βρίσκεται στους δρόμους του Ναυπλίου μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών, με τον… ιδιαίτερο σχεδιασμό του!

Μπορεί κάποιος σήμερα βλέποντας αυτό το μικροσκοπικό αυτοκίνητο, βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της αυτοκινητοβιομηχανίας, να απορεί για το μικροσκοπικό του μέγεθος και το παλιομοδίτικο ντιζάιν, αλλά στην εποχή κατασκευής του, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έτρεχαν να το αγοράσουν, μεταξύ αυτών αστέρες του χόλιγουντ, μέχρι πολιτικοί και ζάπλουτοι κροίσοι.

Πρόκειται για το θρυλικό BMW ISETTA 300 κατασκευής του 1958 στην Γερμανία, το οποίο μετά από περιπετειώδη περιπλάνηση κατέληξε σε κατάσταση αποσύνθεσης, στα χέρια του Ναυπλιώτη κ. Κώστα Δημούλη, ο οποίος, μιλώντας στο argolikeseidhseis.gr, τόνισε ότι το ανακατασκεύασε με πολύ κόπο και μεράκι. Σε βόλτα που το έκανε στην πόλη του Ναυπλίου, τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών αλλά και το ενδιαφέρων από τους λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων…

autotriti.gr

περισσότερα
Back to top button