ΑθλητικάΚαστοριά

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Λεύκης «Λυσίτσης Θεόδωρος» (φωτογραφίες)

007Στο ίδιο ευχάριστο και γεμάτο παιδικά χαμόγελα κλίμα συνεχίστηκε την δεύτερη ημέρα και ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Λεύκης το 1ο Τουρνουά τμημάτων υποδομής «ΛΥΣΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ» που διοργανώνει ο ΠΑΣ Λεύκης!

Κατά την δεύτερη και τελευταία ημέρα του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν, στα τρία ειδικά διαμορφωμένα γηπεδάκια, καθώς και στο ολόκληρο γήπεδο, 18 αγώνες ποδοσφαίρου σε όλες τις οριζόμενες κατηγορίες του τουρνουά, με τα βλέμματα και τον ανταγωνισμό να συγκεντρώνονται στους τελευταίους αγώνες της παιδικής κατηγορίας.

Τμήματα υποδομών από την ΑΓΣ Μαυροχωρίου, τον ΑΟ Κάστωρ, τον ΑΣ Νταηλάκη, την ΑΠ Κορησού και φυσικά τον οικοδεσπότη ΠΑΣ Λεύκης γεύτηκαν την χαρά του αθλητισμού και την μαγεία του ποδοσφαίρου στις κατηγορίες mini, pro-junior, junior, προ-παιδικό και παιδικό σε μια πανδαισία χρωμάτων και φωνών από τις 1 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ!!!

Αισθανόμενοι ικανοποίηση από την προσπάθεια των μελών μας και την συμπαράσταση των σωματείων του νομού, και κυρίως γεμάτοι από εικόνες, εμπειρίες και χαρά για το άθλημα που αγαπάμε ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά!

Για φώτο από την 2η ημέρα κάντε κλικ ΕΔΩ

042051156191

 

pas-lefkis.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button