ΑθλητικάΚαστοριά

Επιτέλους, η Καστοριά απέκτησε το δικό της Skatepark! (φωτογραφίες)

PARKO1Λάτρεις των extreme sports, πιάστε τα skate, τα bmx και τα rollers σας διότι το ολοκαίνουργιο Skatepark στην περιοχή της Χλόης έχει φωταγωγηθεί και είναι (και επίσημα πλέον) έτοιμο για χρήση!

Ένα αίτημα πολλών χρόνων επιτέλους υλοποιήθηκε και ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό όλους όσοι ασχολούνται με τα συγκεκριμένα extreme sports, καθώς όπως δηλώνουν στον antennes.gr πλέον έχουν το δικό τους μέρος για να εξασκηθούν και να διασκεδάζουν με τις παρέες τους.

Πως θα πάτε
Το Skatepark βρίσκεται στην περιοχή της Χλόης στην οδό Αποδήμων Καστοριανών. Για να φτάσετε στο πάρκο διασχίστε την Λεωφόρο Γουναράδων και στον κόμβο της Χλόης στρίψτε δεξιά στην εκκλησία του Αγίου Νικάνορα. Στα 300 μέτρα θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι λίγο πριν το ξενοδοχείο ESPEROS.

Είναι skatepark, όχι παιδική χαρά…

Υπάρχει ωστόσο μια έντονη δόση δυσαρέσκειας στους skaters, οι οποίοι χαρακτηριστικά αναφέρουν πως ενώ επιτέλους έχουν το δικό τους μέρος για να βγαίνουν, στον εν λόγω χώρο υπάρχουν μικρά παιδιά και γονείς που παίζουν ποδόσφαιρο ακόμα και μέσα στην ράμπα του πάρκου(!!!), την ίδια στιγμή που δίπλα από το πάρκο έχει χτιστεί μία ολοκαίνουργη παιδική χαρά, αλλά και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!

Αυτό το γεγονός εμπεριέχει πολλά προβλήματα, διότι ούτε οι skaters μπορούν να ευχαριστηθούν στο μέγιστο το χόμπι τους, αλλά και από την άλλη οι πιθανότητες τραυματισμών μικρών παιδιών αυξάνονται κατά πολύ στο skatepark λόγω της φύσης όλων των extreme-sports.

Στα πολύ θετικά κρατάμε και την άφιξη αθλητών από τις γύρω περιοχές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα μία παρέα 6 ατόμων από την γειτονική Σιάτιστα, η οποία εδώ και δύο συνεχόμενες εβδομάδες επισκέπτεται την πόλη μας για να κάνει rollers στο πάρκο.

Τέλος, οι skaters υποστηρίζουν ότι το πάρκο μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει ακόμη καλύτερο με κάποιες μικρές προσθήκες, όπως για παράδειγμα με την τοποθέτηση ενός rail.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Νατσούλης

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κάμερα του antennes.gr!

 

 

 

 

 

 

 

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button