Καστοριά

ΤΕΙ Καστοριάς: Ξεκίνησε η Πανσπουδαστική την προεκλογική εκστρατεία (φωτο)

DSC00136Πανό ανάρτησαν δυνάμεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ στο ΤΕΙ Καστοριάς μπροστά στις φοιτητικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαΐου. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ

-τη συλλογική διεκδίκηση για τις σύγχρονες ανάγκες μας,

-την αγωνιστική ανασυγκρότηση των συλλόγων μας.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την πραγματική μας δύναμη!!!

 

Τη δύναμη του συλλογικού οργανωμένου αγώνα, της συμμαχίας όλων όσοι πλήττονται απέναντι στον κοινό μας εχθρό, τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, το κεφάλαιο. Αυτή η δύναμη μπορεί να καθυστερεί μέτρα, να αποσπά κατακτήσεις και κυρίως να ανοίγει δρόμους για συνολικότερες ανατροπές.

Σε αυτόν τον κοινό αγώνα έχει θέση κάθε νέος και νέα που θέλει να σπουδάζει και να ζει σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας!

DSC00138

Αυτό που χρειάζεται είναι:

Φοιτητικοί Σύλλογοι που αντιστέκονται και δε μετατρέπονται σε πλασιέ των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής.

Εκλέγουμε αγωνιστές εκπροσώπους στα όργανα των συλλόγων μας, νέους και νέες που βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Να πάρει απάντηση η ΔΑΠ που παραμένει «πρώτο βιολί» στην υποστήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής, μαζί με το «συνεταιράκι» της την ΠΑΣΠ. Τόσα χρόνια που είναι 1η δύναμη στους Συλλόγους μας, θέλουν τους Συλλόγους σε κατάσταση διάλυσης, για να πρωταγωνιστούν στη ρεμούλα και τους μηχανισμούς εξαγοράς! ΔΑΠ και ΠΑΣΠ τους δοκίμασες τόσα χρόνια, δεν έχεις λόγο να την “ξαναπατήσεις”… Είναι η ίδια πολιτική με διαφορετικό χρώμα, εκπροσωπούν πιστά τα κόμματά τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα.

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ!Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!

Η πραγματική δύναμη των φοιτητών βρίσκεται στην ενίσχυση της συλλογικής δράσης των Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική.

Γι’ αυτό στις φοιτητικές εκλογές στις 18 Μάη 

ψηφίζουμε Πανσπουδαστική ΚΣ

περισσότερα
Back to top button