ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τώρα και τραγούδι

Diamantidis

Ο Ominus θέλησε να πει το δικό του “ευχαριστώ” στον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ραπάροντας για χάρη του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ακούστε το δημιούργημα του γνωστού ράπερ (audio).

 

Το πολύ εφτά παιχνίδια θα δώσει ακόμη ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του Δημήτρη Διαμαντίδη. Εφτά παιχνίδια που, αν γίνουν όλα, θα έχουν ιστορικό ρόλο και χαρακτήρα αφού θα είναι τα τελευταία της τεράστιας καριέρας του αρχηγού των “πρασίνων”.

Ο ένας μετά τον άλλον λένε το δικό τους “ευχαριστώ” στον “Μήτσο”. Μετά τους πρώην συμπαίκτες, τους αντιπάλους, τους φιλάθλους, ήρθε κι ο καλλιτεχνικός κόσμος να δώσει το δικό του στίγμα. Ο Ominus συνέθεσε το νέο του ραπ τραγούδι, με τίτλο “3D για πάντα”, αφιερωμένο προφανώς στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο γνωστός ράπερ θέλησε με αυτόν τον τρόπο “να αποδώσει φόρο τιμής στο μπασκετικό μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο“, όπως αναφέρεται στο επίσημο κανάλι του στο Youtube.

Για τους μπασκετικούς, ο ορισμός του παίκτη – ορχήστρα, και στο παρκέ όταν πάταγε μωρό μου hasta la vista. Οι αντίπαλοι υπογλώσσια, να βρίσκονται στα πρόθυρα, είναι λάθος να τα βάζεις με έναν αριστερόχειρα“, είναι ένα χαρακτηριστικό κομμάτι του τραγουδιού του Ominus, που ήδη ακούγεται στο… φουλ στα “πράσινα” στέκια.

https://www.youtube.com/watch?v=tcWuUnaCKZQ

 

sport24.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button