Καστοριά

ΤΟ ΤΣΑΡΣΙ: Και ξαφνικά, εκεί που δεν υπάρχει θέμα… (φωτογραφίες)

omonoia-2010

Απάντηση σε τρομολαγνικό δημοσίευμα για την πλατεία Ομονοίας

Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας του νομού Καστοριάς, το οποίο αναπαράχθηκε, από ιστοσελίδες της πόλης -θεωρώντας ίσως το γεγονός, τόσο σοβαρό όσο το παρουσίαζε η αρχική- το οποίο παρουσίαζε την πλατεία Ομόνοια, ούτε λίγο, ούτε πολύ, με το “Τσέρνομπιλ”.
Ως σύλλογος και θέλοντας να προφυλάξουμε την περιοχή μας -ο καιρός έχει ανοίξει, πολλά παιδάκια, αλλά και μεγάλοι επισκέπτονται την πλατεία και με τον κίνδυνο κάποιου ατυχήματος-, άμεσα καλέσαμε τους ηλεκτρολόγους του δήμου, οι οποίοι  έφτασαν στο σημείο μετά την εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου, ώστε να δούμε ιδίοις όμμασι τα όσα έδειχνε στις φωτογραφίες της η εν λόγω ιστοσελίδα,
Το αποτέλεσμα και προς αποκατάσταση της αλήθειας είναι ότι, σε ένα και μόνο κολωνάκι από τα 15 υπήρχε σκισμένη η μονωτική ταινία.

Το συγκεκριμένο κολωνάκι δε διαθέτει λάμπα εδώ και δύο χρόνια, ενώ το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο από τότε. Τα δε καλώδια τα οποία βγαίνουν από τις πέτρες, είχανε τραβηχτεί γραμμές για διακοσμητικά φώτα από την ημέρα κατασκευής του έργου και δε συνδέθηκαν ποτέ.

Όσο αφορά το καλώδιο το οποίο κρέμεται από τις πέργκολες, εμείς δε το είδαμε πουθενά. Όλα τα παραπάνω φαίνονται στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε.
Τώρα, γιατί δημιουργήθηκε το εν λόγω θέμα, ενώ δεν υπάρχει, αυτό το ξέρει μόνο ο δημιουργός του.

 

 

περισσότερα
Back to top button