Ελλάδα

Ξανά στο αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας

MAR2_715_355Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου καλούνται να λογοδοτήσουν και πάλι σήμερα οι γονείς της 4χρονης Μαρίας.

Σήμερα ωστόσο αναμένεται να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας και η κοινωνική λειτουργός που θα γνωμοδοτήσει για το εάν το παιδί μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι ή όχι.

Η μικρή Μαρία Ειρήνη παραμένει στο Παίδων Αγία Σοφία με εισαγγελική παραγγελία καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι δύο γονείς της την “εξέθεσαν αυτήν σε μεγάλο κίνδυνο”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά την άφησαν μόνη στον μεγάλο μη περιφραγμένο χώρο της μάντρας η οποία από την μία πλευρά της συνορεύει με γκρεμό και από την άλλη με την Λεωφόρο Σχιστού χωρίς να έχουν οπτική και ακουστική επαφή με αυτήν και χωρίς να μεριμνήσουν για την ασφάλειά της.

Οι γονείς της 4χρονης ισχυρίζονται ότι το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής, μάλιστα κατέθεσαν σχετική μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ λένε πως έχουν εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε γονιό.

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button