Ελλάδα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας (βίντεο)

550_334_504506Στην κατάθεση της μικρής Μαρίας ή σε κάποιο άλλο στοιχείο που θα φωτίσει τις πτυχές της 22ωρης εξαφάνισης του κοριτσιού από την περιοχή του Σκαραμαγκά βασίζονται πλέον οι αστυνομικές αρχές, για να στήσουν το παζλ της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία χάθηκε ανήμερα του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε μία μέρα μετά, στη λεωφόρο Σχιστού στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την απουσία του μικρού παιδιού ανήμερα του Πάσχα και τον εξίσου μυστηριώδη εντοπισμό του σε μια περιοχή 4 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, πράγμα φυσικώς αδύνατο να έχει διανυθεί από ένα νήπιο μόλις τεσσάρων ετών.

Το μικρό κορίτσι συνεχίζει να διαμένει ως φιλοξενούμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» υπό την επιτήρηση παιδοψυχολόγων, τουλάχιστον έως την εκδίκαση των δυο γονιών τους που κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι παιδοψυχολόγοι που παρακολουθούν στενά το μικρό κορίτσι προσπαθούν να εκμαιεύσουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να τους βοηθήσει να «ξετυλίξουν» το κουβάρι της υπόθεσης.

Χθες το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του κοριτσιού και λίγες ώρες μετά μετέβησαν στο Παίδων για να δουν το παιδί τους.

Η μικρή Μαρία, η οποία είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τους γιατρούς, βρέθηκε στην αγκαλιά των γονιών της. Ωστόσο, με εισαγγελική απαγόρευση, το ζεύγος Πρίντεζη δεν μπορεί να πάρει την 4χρονη κόρη του στο σπίτι, μέχρι νεωτέρας. Στο πλευρό της μικρής είναι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε, η θεία της.

Αυτοψία στον Σκαραμαγκά και στο Χαϊδάρι, στις δυο περιοχές που διάνυσε η μικρή Μαρία στις 22 ώρες που ήταν εξαφανισμένη, πραγματοποίησε το Star.


real.gr

περισσότερα
Back to top button